Företagets logotyp

Seilitz Intressenter AB

Omdömen (2)

S

Maria

  • Box 2926, 18729 Täby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Seilitz Intressenter AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Seilitz Intressenter AB

ETT VÄLMÅENDE HEM

Det är vårt motto. Vi bryr oss om miljö i sin helhet, både inomhus och utomhus. Vi arbetar både med ventilation och installationer av värme och kylsystem. I vårt team har vi även en elektriker, allt för att kunna erbjuda helhetslösningar till dig som kund.

Ventilation -
I Sverige spenderar vi nästan 90% av vår tid inomhus. Ett sunt inomhusklimat där luften byts ut helt varannan timme är att föredra. Vi hjälper till och skräddarsyr lösningar efter dina behov och budget, oavsett om det är installation av en kanalfläkt eller projektering och installation av ett FTX-system så har vi lösningen för dig. Vi arbetar även med service och rengöring, och kan bistå med OVK.

Värme & kyla -
I vårt härliga team har vi certifierade kyltekniker som hjälper dig att installera klimatsmarta alternativ för att värma och kyla ditt hem.

VVS -
Vår VVS-montör är certifierad enligt säker vatten och hjälper er gärna med installationer av alla slag.

El -
För att kunna erbjuda fullgod service har vi givetvis elektriker som hjälper till med de installationer som så behöver.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

INCERT kyl

Läs mer

Installations Certifiering i Stockholm AB (INCERT) utfärdar certifikat till företag som jobbar med köldmedier. (så som kylar och värmepumpar)

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Auktoriserad elinstallatör (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Auktoriserad enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter för elinstallationsarbete.

Omdömen

avatar
via Byte av kran och blandare, Trångsund

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Rekommenderas varmt

via Byte av aggregat FTX, Täby

Mycket Trevliga, snabba att svara, kreativa och proffsiga lösningar. Jag är väldigt nöjd med allt. Från första kontakt till installation.

Svar från Seilitz Intressenter AB

Tack snälla Björn för fint betyg. Vi rekommenderar gärna dig som kund också, väldigt härligt att arbeta med dig! Allt gott, Ebba

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga