DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Proffs Flytt I Sverige Ab

Om Proffs Flytt I Sverige Ab

  • Ahmad Abushanab

  • St. Olofsgatan 17A,603 55 Norrköping

  • Medlem sedan 2021-06-30

Välkommen!
Vi på Proffs Flytt i Sverige AB är experter på att flytta och städa. Vi säljer våra tjänster till både privatpersoner och företag, och kan erbjuda en trygg och snabb flytt och flertalet städtjänster.

VÅRA TJÄNSTER
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett flertal tjänster inom städ och flytt. Ni kan få hjälp med enstaka tjänster eller anställa oss att sköta hela Er flytt, från packning till leverans i Ert hem, affärslokal eller kontor. Nedan kan ni läsa mer om de tjänster vi kan erbjuda Er.

Flytthjälp
När det är dags att flytta så är det bara att höra av sig till oss!
Vi gör Er flytt smidig och lätt, och ni slipper att bära tungt när ni överlåter flyttandet åt oss.

Packning
Underlätta Er flytt genom att låta oss packa åt Er. All packning utförs med största omsorg och med ordentligt packmaterial.

Flyttstädning
Efter flytten kan det kännas skönt att överlämna flyttstädningen till en firma. Vi kan självklart hjälpa Er med det. Städningen utförs efter en checklista, så ingenting glöms bort.

Storstädning
Ibland krävs det en storstädning. Vare sig det är i Ert hem eller i en affärslokal/kontor så är vi redo att hjälpa Er. Vi utför en grundlig städning efter överenskommelse med Er.

Hemstädning
Underlätta vardagen med hemstädning. Tjänsten är flexibel och Ni som kund bestämmer i vilken omfattning vi ska städa. Ni kan känna Er trygga med att släppa in våra anställda i Ert hem.

Fönsterputs
Vi erbjuder fönsterputs till både privatpersoner och till företag. Kontakta oss för offert!

Byggstädning
Efter en renovering eller nybyggnation kan det krävas en rejäl städning för att få bort byggdamm och annat material som smutsat ner. Vi hjälper er att göra rent och snyggt

Trappstädning
Vi utför trappstädning i olika lokaler. Kontakta oss för att upprätta ett kontrakt som är tidsbetsämt eller fortlöpande.

Hör av Er till oss angående beställningar av våra tjänster, eller om ni har några frågor angående någon av våra tjänster. Vi svarar så fort vi kan!

Områden

Boxholm
Finspång
Kinda
Linköping
Mjölby
Motala
Norrköping
Söderköping
Vadstena
Valdemarsvik
Ydre
Åtvidaberg
Ödeshög

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.