DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Plattor På Gång AB

Om Plattor På Gång AB

  • Johnny Svensson

  • BRUDELSVÄGEN 4,810 40 Hedesunda

  • Medlem sedan 2016-08-11

Markarbeten i Gävle

Plattor På Gång hjälper dig med allt inom markarbeten!

Välkommen till Plattor På Gång AB, som är ett nystartat företag med inriktning mot att hjälpa alla som vill ha hjälp med någonting som rör markarbeten i Gävle med omnejd. Även om företaget inte har existerat tidigare, så har dess medarbetare lång erfarenhet inom branschen. De har genom detta kommit att skaffa sig många kontakter i och runtom Gävle och företaget kan med anledning av detta hålla låga priser, som i många fall är lägre än konkurrenterna till Plattor På Gång AB.

Du får all den hjälp som du vill ha!

Plattor På Gång AB har ett grundkoncept i att alltid ställa upp för kunden. Man hjälper honom eller henne tills det inte längre föreligger något behov. Det är alltid kunden som bestämmer hur mycket hjälp som han eller hon vill ha och Platta På Gång eftersträvar en 100 procent nöjd kund. Innan kunden är helt nöjd, så är inte Plattor På Gång ett nöjt företag.

Om du undrar över något

Alla kunder som undrar över något specifikt inom markarbeten är självfallet välkomna att kontakta oss på Plattor På Gång AB, för vårt företag eftersträvar en god relation med sina kunder. När man undrar över någonting, så är det enklast att endera ringa eller att skicka ett mejl till oss på Plattor På Gång.

Hör av dig!

Områden

Bollnäs
Enköping
Gävle
Heby
Hofors
Hudiksvall
Håbo
Knivsta
Ljusdal
Nordanstig
Ockelbo
Ovanåker
Sandviken
Söderhamn
Tierp
Uppsala
Älvkarleby
Östhammar

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.