Företagets logotyp

Nynäshamn Byggservice AB

Omdömen (0)

N

Magnus Elander

  • Nils löpares väg 4, 14871 Sorunda
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Nynäshamn Byggservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Nynäshamn Byggservice AB

Vi är ett väletablerat byggföretag med 20 års erfarenhet som utför alla vanligt förekommande byggtjänster vid: nybyggnader, ombyggnader, renoveringar och tillbyggnader. Nynäshamn Byggservice AB hjälper privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd, inget jobb är för litet eller stort för oss.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

Nynäshamn Byggservice AB har inte fått något omdöme ännu.