DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Norrvida AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-03-26

Om Norrvida AB

  • David Muera

  • Fogdevägen 3,862 41 Njurunda

  • Medlem sedan 2022-10-10

Välkommen till oss på Norrvida AB.

Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumrumsdrömmar, renovera köket, byta fönster, åtgärda taket, bygga ut, bygga nytt och mycket annat.

Tillsammans med våra noga utvalda samarbetspartners på b.la. el och VVS-sidan åstadkommer vi ett resultat som du som kund kan känna dig nöjd och trygg med.

Vi samarbetar endast med behöriga och/eller auktoriserade företag. Deras kvalitet garanterar vi som vår egen.

Vi gör väldokumenterade avslut och lämnar garantier på utfört arbete. Vi lämnar alltid en fast tidsplan och säkerställer att arbetet är klart i tid. Av oss får du vidare alltid en tydlig prisbild så att du enkelt kan överblicka slutkostnaden för byggprojektet.

Vi är behöriga inom våtrum och innehar behörighetsbevis utfärdat av Byggkeramikerrådet. Vid arbete i våtrum lämnar vi alltid garanti på tätskikt och utfärdar kvalitetsdokument. Våra plattsättare är utbildade av Byggkeramikrådet och arbetar i enlighet med deras branschregler för våtrum (BBV). Vi är även medlemmar i Plattsättningsentreprenörers Riksförening (PER).

Vi verkar för en schysst byggbransch, vilket b.la. innebär att vi har kollektivavtal med Byggnads, sätter säkerheten främst, tillämpar ID06, har ansvarsförsäkring m.m.

Referensprojekt

bild 1 på utfört arbete
bild 2 på utfört arbete

Badrum

2

Badrum

Bild 1 av referensprojekt Badrum
Bild 2 av referensprojekt Badrum
bild 1 på utfört arbete
bild 2 på utfört arbete

Kök

2

Kök

Bild 1 av referensprojekt Kök
Bild 2 av referensprojekt Kök

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Behörig våtrum logotyp

Behörig våtrum

Behörig våtrum logotyp

Behörig våtrum

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

FORA logotyp

FORA

FORA logotyp

FORA

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening) logotyp

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening) logotyp

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

Se fler certifikat & intyg

Dölj certifikat & intyg

Områden

Berg
Bräcke
Härjedalen
Härnösand
Kramfors
Krokom
Ragunda
Sollefteå
Strömsund
Sundsvall
Timrå
Ånge
Åre
Örnsköldsvik
Östersund

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.