Företagets logotyp

Näsby Frakt Flytt o Städ AB

Omdömen (0)

N

Benny Säwlund

  • Järnvägsgatan 9/Näsbygatan 2 71831 Frövi, 71831 Frövi
  • Medlem på Dorunner sedan: 2010
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Näsby Frakt Flytt o Städ AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Näsby Frakt Flytt o Städ AB

Vi är ett familjeföretag som nu har ombildat oss till ett Aktiebolag. Vi har under flera generationer varit verksamma i flyttbranschen och arbetat med flytt och städning. Detta gör att vi innehar en lång och gedigen erfarenhet av verksamheten.

Vi på din flytt och städfirma gör allt för att hjälpa till så att det blir så smidigt och enkelt som möjligt för er så ni kan känna er helt lugna och trygga hos oss och kan återkomma om det skulle behövas hjälp igen. Vår flytt & städfirma sätter alltid er i centrum när hjälp behövs så det är bara att ringa och prova oss, vi har alltid jour året runt. Er kontaktperson är Benny Säwlund (operativ drift).

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

Näsby Frakt Flytt o Städ AB har inte fått något omdöme ännu.