Företagets logotyp

Minellux AB – El & Ljus

Omdömen (2)

M

Torbjörn Mineur

  • SÖDERGATAN 10, 27566 Vollsjö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Minellux AB – El & Ljus ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Minellux AB – El & Ljus

Minellux Tjänster

Elinstallationer, Ljusinstallationer, Smarta hus med Control4 & KNX, Elbilsladdare, Datanätverk samt AV ”Ljud & Bild” etc..

Vi har ett brett utbud av tjänster, vilket man kan förvänta sig av ett modernt elinstallationsföretag. Vi erbjuder alla traditionella installationer, utöver det kan vi även hjälpa er med Smarta Hus där vi jobbar med Control4 & KNX etc., Energioptimering med övervakning, Solceller, Elbilsladdare, Fiberinstallationer, WiFi Mesh nätverk……… ja listan kan bli hur lång som helst.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Auktoriserad elinstallatör (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Auktoriserad enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter för elinstallationsarbete.

certifikatlogo

Registrerat elinstallationsföretag (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Registrerad hos Elsäkerhetsverkets som elinstallationsföretag.

Omdömen

avatar

Mycket nöjd!

via Uppsättning av eluttag samt ny lampa i förråd, Sjöbo

Mycket nöjd. Väldigt enkel tjänst för att hitta en lokal hantverkare. De var trevliga och bra att ha att göra med, och utförde jobbet precis som jag ville. Tumme upp.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Elinstallationer, Malmö

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga