Företagets logotyp

Mackes Mark & Dränering

Omdömen (3)

M

Marcus Lindström

 • Åvägen 22, 14891 ÖSMO
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Mackes Mark & Dränering ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Mackes Mark & Dränering

Vi på Mackes Mark & Dränering utför alla typer av markarbeten.

Såsom
-Dränering
-Schaktning
-Plattläggning
-Murning
-Gräsytor
-Gångytor
-Snöröjning
Men även mycket mer.

Vi på Mackes Mark & Dränering sätter alltid kundens önskemål i fokus.

Fördelen med oss gentemot andra dräneringföretag är att vi kan utföra en dränering men att vi även kan finplanera hela tomten t.ex med plattytor och gräsytor. Ja det kunden önskar, utan att behöva ta in underentreprenörer.

Det gör att kunden kan känna sig tryggare under arbetets gång, att man slipper flera olika arbetare på sin tomt och framförallt så behöver inte kunden förmedla sin önskan till olika personer. Man har en kontaktperson under hela arbetet.

Vi har mer än 10 års erfarenhet i branchen.
.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Isocert 1

Läs mer

ISOCERT är ISODRÄN AB:s utbildning som säkerställer hög kvalitet och korrekt utförande. En ISOCERT ENTREPRENÖR har genomgått ISODRÄN AB:s utbildningsprogram med godkänt resultat och garanterar att följa ISODRÄN AB:s arbetsinstruktioner.

certifikatlogo

Isocert 2

Läs mer

Isocert 2 är en förlängning på Isocert 1 och innebär fördjupade kunskaper inom områdena fuktteori, radon, geoteknik och ISODRÄN-metoden

Referenser

Dränering

Här är en halvstor dränering med 45 löpmeter, ca 3.5 m djup. Utförd på norra Djurgården.

 

Mur

Ett riktigt roligt murjobb

 

Plattyta

 

Altan

 

Gunnebostaket

 

Omdömen

avatar

Riktigt nöjd kund!

via Plana ut 2000kvm tomt, Vårby

Det märks att Marcus både har talang och entusiasm för det han gör. Jobbet var välplanerat och strukturerat vilket innebar en konkurrenskraftig offert för vår oss som kund! På det är Marcus en väldigt trevlig person som ger intrycket av att verkligen veta vad han gör. Resultatet blev precis som utlovat och t.om lite bättre än vi förväntat! Har du turen att kunna anlita Marcus, så kan vi varmt rekommendera det!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabb och pålitlig!

Mycket nöjd! Snabb kontakt. Trevligt bemötande. Effektiv från möte till påbörjat arbete till avslut. Flexibel. Pålitlig. Positiv och tillgänglig.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Trygg och förtroendeingivande anläggare med stor problemlösningsförmåga.

via Anläggningsarbete, Vendelsö

Markus kom förbi snabbt och tittade på arbetet och återkom med en offert redan samma kväll. En vecka efter drog arbetet igång och trots lite problem med grusleverans (inte Markus fel) så löste han allting utan att vi behövde göra något alls. Jag kan varmt rekommendera Markus till andra som behöver mark. och anläggningsarbete utfört.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga