Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Kaiss Rabei

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2023-03-21

Om Kaiss Rabei

  • kaiss rabei

  • Fjärilstigen 128,144 42 Rönninge

  • Medlem sedan 2023-03-10

Mina tjänster fokuserar på rengöring och underhåll av olika områden, inklusive hem, byggarbetsplatser, trädgårdar och bilar.

När det gäller hemstädning kan dina tjänster omfatta städning av rum, badrum, kök, gemensamma utrymmen och andra områden i hemmet som behöver rengöras. Dessutom kan du också erbjuda extra tjänster som tvättning, strykning, organisering och djuprengöring.

När det gäller rengöring av byggarbetsplatser kan du erbjuda rengöring och underhåll under och efter konstruktionen, inklusive borttagning av skräp, fönsterputsning, dammborttagning och borttagning av målningrester.

När det gäller trädgårdsarbete kan du erbjuda trädgårdsunderhållstjänster, som inkluderar borttagning av ogräs, beskärning av buskar och träd, gräsklippning och bevattning av växter. Du kan också erbjuda extra tjänster som trädgårdsdesign och plantering av nya växter.

Slutligen, när det gäller biltvätt kan dina tjänster inkludera utvändig och invändig rengöring av bilen, inklusive rengöring av klädsel, mattvättning och fönsterputsning. Dessutom kan du också erbjuda extra tjänster som polering och vaxning för att skydda bilens lack och få den att se ut som ny.
"Om du inte är nöjd med mitt arbete, betalar mig inte"

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Auktoriserat Serviceföretag logotyp

Auktoriserat Serviceföretag

Auktoriserat Serviceföretag logotyp

Auktoriserat Serviceföretag

Auktorisationen är skapad för att stärka branschens rykte genom att kontrollera och framhålla seriösa företag på marknaden.

Fallskydd och höghöjdsarbete logotyp

Fallskydd och höghöjdsarbete

Fallskydd och höghöjdsarbete logotyp

Fallskydd och höghöjdsarbete

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.