Företagets logotyp

Juridik Online

Omdömen (0)

Kontaktperson

Jonathan Grahndin

  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Juridik Online ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Juridik Online

En 100% digital juristbyrå med spetskompetens inom ekonomisk familjerätt och bostadsjuridik. Vi tar oss även an affärsjuridiska uppdrag och erbjuder avancerad digital signering av handlingar med hjälp av Mobilt BankID.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

Omdömen

Juridik Online har inte fått något omdöme ännu.