K

Kurlanders AB

Omdömen (0)

K

Arnis Heidemann

  • Medlem på Dorunner sedan: 2011
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Kurlanders AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Kurlanders AB

hantverkare in och utvändigt hela sthlm

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

EHPA

Läs mer

Ett europeiskt kvalitetsmärkningssystem för värmepumpar som intygar att det genomgåtts flera branschstandardiserade tester.

Omdömen

Kurlanders AB har inte fått något omdöme ännu.