DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt
H

Haga Plattsättning AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-07-22

Om Haga Plattsättning AB

  • Adam Mahmud Gasanov

  • SKYTTEVÄGEN 6,192 58 Sollentuna

  • Medlem sedan 2023-03-27

Haga Plattsättning AB är ett av de ledande bolagen inom våtrumsrenovering i Sverige. Med vår mångåriga erfarenhet och expertis inom området strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt team av skickliga hantverkare, designers och entreprenörer arbetar tillsammans för att leverera högkvalitativa resultat på ett effektivt och professionellt sätt.

Hos Haga Plattsättning AB är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi är stolta över att ha många återkommande kunder som uppskattar vår kompetens och vårt engagemang. Oavsett om det gäller kakelläggning, totalrenovering av badrum eller andra byggnadsbehov, har vi resurserna och kunskapen för att genomföra projekten med precision och omsorg.

Vårt bolag följer alltid de senaste branschstandarderna och regelverken, inklusive BKR:s riktlinjer för våtrumsrenoveringar. Detta säkerställer att våra arbeten utförs på ett korrekt och hållbart sätt, vilket ger våra kunder trygghet och långsiktig kvalitet.

Med vår breda kompetens och dedikerade personal är Haga Plattsättning AB den pålitliga partnern för alla dina våtrumsprojekt. Vi är stolta över vårt rykte som en av Sveriges bästa specialister inom området och ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett vackert och funktionellt badrum.

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.