Företagets logotyp

Göteborgs Smarta Tjänster AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Admir Kahvedzic

  • Åsastationsväg 17bv, 43955 ÅSA
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Göteborgs Smarta Tjänster AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Göteborgs Smarta Tjänster AB

Vilken hjälp man behöver ser olika ut, och därför gör våra tjänster det också.

Kanske behöver du hjälp med städning varje vecka? Eller har du något specifikt rum hemma/arbetsplatsen som behöver en rejäl omgång? Eller är du/ni ute efter en flytt eller flyttstädning till marknadens bästa kvalitet och bästa priset?

Vårt team på Smarta Tjänster består av erfarna proffs på det vi utför i ditt utrymme precis så som du vill ha det vid varje tillfälle.

Vi tillhandahåller endast kontrollerad, utbildad, kunnig, hederlig och pålitlig personal som bara använder miljövänliga produkter.

Genom att vara ett allserviceföretag som erbjuder alla tjänster arbetar vi hårt för att du ska vara så nöjd som möjligt.

Vi kan utföra allt du vill och lite till så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi har många års erfarenhet från städtjänster, bygg, fastighetsunderhåll mm både till företag och privatpersoner.

Vi har Våtrums intyg , El behöriga, VVS behöriga och utbildade målare och snickare med gesällprov avklarade.

Om du har några frågor om våra tjänster eller om du vill utnyttja någon av våra tjänster, tveka inte ringa, smsa eller skicka ett mail med vad ni behöver hjälp med.

FACEBOOK : SMARTA TJÄNSTER

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

certifikatlogo

Soliditet - God kreditvärdighet

Läs mer

God kreditvärdighet som utfärdas av Solditet.

Referenser

Projekt rivning,golvläggning, målning

Väggrivning, rivning gammaltgolv, spackling ,golvläggning , byte av golvlister, byte av dörrfoder, målning tak och väggar samt fönsterfoder inomhus

Omdömen

avatar

Topp!

Mycket nöjd. Jättebra service. Rekommenderas starkt.

Svar från Göteborgs Smarta Tjänster AB

Super nöjd med er som kund också ni är alltid välkommen att höra av er om det är något

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga