Företagets logotyp

Fastighets, Regler, El service i Virsbo AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Fredrik Persson

  • Milagränd 8, 73761 VIRSBO
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Fastighets, Regler, El service i Virsbo AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Fastighets, Regler, El service i Virsbo AB

Med vår bakgrund inom Fastighetsteknik, El, VVS, Styr & Reglerteknik, Energiteknik samt Byggservice hoppas vi att kunna erbjuda en bred tjänsteportfölj som kan skräddarsys för att passa kunden. Vi har bred erfarenhet inom fastighetsservice, de senaste 3 åren inom offentlig förvaltning och dessförinnan service inom ovan nämnda tekniska områden.

Vi utför tjänster åt privatpersoner, fastighetsbolag samt service av storköksutrustning/vitvaror. Vår målsättning är att nå ut till flera kunder i framtiden.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

UC Kreditvärdig

Läs mer

Riskklass 3 - Bronssigill Företaget bedöms vara kreditvärdigt. 96,94 - 99,26% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Auktoriserad elinstallatör (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Auktoriserad enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter för elinstallationsarbete.

Referenser

Fläktinstallation

Installation av frånluftsfläkt samt Ozongenerator i ett soprum åt en fastighetsägare för att förebygga dålig lukt.

 

Omdömen

avatar
via Felsökning av el, Surahammar

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga