DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt
F

Färila Plåtslageri AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-07-26

Om Färila Plåtslageri AB

  • Tommie Stener

  • Sorrovägen 14,827 60 FÄRILA

  • Medlem sedan 2018-06-12

På Färila Plåtslageri AB är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster inom plåtslageri. Vårt team av skickliga hantverkare har lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa lösningar som möter våra kunders specifika behov.

Oavsett om ni behöver en helt ny taklösning eller en omläggning av ert befintliga tak, står vi redo att hjälpa till. Vi ser även till att ert tak är säkert och funktionellt genom att installera taksäkerhetsprodukter som stegar, snörasskydd och bryggor.

Utöver takarbeten är vi på Färila Plåtslageri AB även specialiserade inom ventilation. Våra experter kan designa och installera ventilationssystem som säkerställer en hälsosam inomhusmiljö och optimal energieffektivitet.

En av våra styrkor är vår förmåga att tillverka måttanpassade plåtprodukter. Från överbeslag till skorstenar, kan vi skräddarsy lösningar som passar just era unika behov. Vårt fokus ligger alltid på att leverera produkter av högsta kvalitet.

Som ett lokalt plåtslageri värdesätter vi nära samarbeten med våra kunder. Vi välkomnar er att besöka oss för att diskutera era utmaningar och hur vi kan hjälpa till att lösa dem. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för just ert projekt.

Hos Färila Plåtslageri AB är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Låt oss visa hur våra skräddarsydda plåtslageri- och ventilationslösningar kan göra skillnad för er.

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.