Evarsta Bygg AB

Om Evarsta Bygg AB

  • Evaldas Abartis

  • Vallonvägen 13,610 40 Gusum

  • Medlem sedan 2019-12-03

Evarsta Bygg AB har varit verksamma i över 10 år och är ett familjeföretag. Vi startade som en enskild firma men blev aktiebolag 2018.

På Evarsta bygg strävar vi alltid efter att göra våra kunder nöjda kunder. Det spelar ingen roll om du anlitar oss för altanbygge, tak- eller badrumsrenovering eller måleri – för oss gäller 100 % kundnöjdhet. Vi vill helt enkelt att du ska känna lycka efter att det utförda jobbet. Det är vårt jobb att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar i hemmet. För att kunna göra det anammar vi ett innovativt tänkande när vi planerar och utför jobbet. Vi tänker utanför boxen och försöker alltid hitta den bästa lösningen för dina önskemål och projektets förutsättningar. Med vår gedigna erfarenhet inom byggbranschen och våra kompetenta arbetare är du garanterad ett förstklassigt resultat!

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Fallskydd och höghöjdsarbete logotyp

Fallskydd och höghöjdsarbete

Fallskydd och höghöjdsarbete logotyp

Fallskydd och höghöjdsarbete

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Nöjd-Kund-Garanti logotyp

Nöjd-Kund-Garanti

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Verksamma inom

Se fler kategorier

Dölj kategorier

Områden

Alvesta
Borgholm
Boxholm
Emmaboda
Finspång
Hultsfred
Högsby
Kalmar
Kinda
Lessebo
Linköping
Ljungby
Markaryd
Mjölby
Motala
Mönsterås
Mörbylånga
Norrköping
Nybro
Oskarshamn
Söderköping
Tingsryd
Torsås
Uppvidinge
Vadstena
Valdemarsvik
Vimmerby
Västervik
Växjö
Ydre
Åtvidaberg
Älmhult
Ödeshög
+ 13 områden - 13 områden

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.