Företagets logotyp

Evarsta Bygg AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Evaldas Abartis

  • Vallonvägen 13, 61040 Gusum
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Evarsta Bygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Evarsta Bygg AB

Evarsta Bygg AB har varit verksamma i över 10 år och är ett familjeföretag. Vi startade som en enskild firma men blev aktiebolag 2018.

På Evarsta bygg strävar vi alltid efter att göra våra kunder nöjda kunder. Det spelar ingen roll om du anlitar oss för altanbygge, tak- eller badrumsrenovering eller måleri – för oss gäller 100 % kundnöjdhet. Vi vill helt enkelt att du ska känna lycka efter att det utförda jobbet. Det är vårt jobb att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar i hemmet. För att kunna göra det anammar vi ett innovativt tänkande när vi planerar och utför jobbet. Vi tänker utanför boxen och försöker alltid hitta den bästa lösningen för dina önskemål och projektets förutsättningar. Med vår gedigna erfarenhet inom byggbranschen och våra kompetenta arbetare är du garanterad ett förstklassigt resultat!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

avatar

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga