Företagets logotyp

Elit Elmontörer Stockholm AB

Omdömen (1)

E

Joel Edström

  • Falkholmsgränd 21, 12746 SKÄRHOLMEN
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Elit Elmontörer Stockholm AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Elit Elmontörer Stockholm AB

Välkommen till Elit Elmontörer Stockholm AB!

Vi är ett ungt elföretag i Stockholm, men redan med prestigefyllda uppdrag. Vår styrka är vår höga kompetens samt att vi lägger ner själ och hjärta på våra projekt. Vi är med er från start till mål. Vi utför allt från mindre elinstallationer till privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar till större entreprenad projekt åt byggentreprenörer och fastighetsägare. Inget jobb är för stort eller litet. Vårt fokus ligger på att utföra våra tjänster med hög kvalitet och på nöjda och återkommande kunder.

Vi som jobbar på Elit Elmontörer Stockholm AB har många års erfarenhet, så du kan alltid lita på att vi gör ett bra jobb och att vi är klara i tid. Vi är vana att ha ett nära samarbete med arkitekter och vi utför vårt arbete med precision och engagemang. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig eller lämna en referens – kontakta oss idag!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

Referenser

 

Omdömen

avatar
via Felsökning av el samt elinstallationer, Älvsjö

Svar från Elit Elmontörer Stockholm AB

Tack så mycket

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga