Företagets logotyp

Dm Bygg & Måleri Ab

Omdömen (1)

D

Besart Rexhepi

  • Olofsbo 136C, 31191 Falkenberg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Dm Bygg & Måleri Ab ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Dm Bygg & Måleri Ab

Vi är ett självklart val om ni söker efter ett företag med personlig service och yrkeskunniga hantverkare inom bygg & måleri.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

Tunga lyft (certifikat)

Läs mer

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

certifikatlogo

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Läs mer

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

Referenser

På hemma plan. Fajans & Olofsbo.

2 projekt på hemma plan. Total fasad byte på båda fastigheterna samt målning och ny bygge av balkong på 10 meter på den ena fastigheten. 2 av dem roligare projekt vi haft i år, då fasadbytet i olofsbo var på över 200 löpmeter vägg. Tack bästa Pernilla och Mr P ! Med vänlig hälsning, DM Bygg & Måleri AB

 

Farhult, Skåne

Vi fick äran att måla det nybyggda huset som sen ledde till att lägga garagetaket och bygga ett trädäck på 11x3.5 meter. Vi vill tacka Sandra och Max för förtroendet! På återseende !

 

Vallås, Halmstad

Byte fasad på gavelsidan, målning av hela huset samt taktvätt och målning av tak ute på Vallås hos bästa Pia ! Längtar redan till våren då vi ska tillbaka till bästa Pia för att byta fasad på förrådet samt installera en in ny dörr.

 

Olofström, Halmstad

Vi åkte ut på ett akut ärende om läkande rännor.. slutade med byte av fasad på mer än halva huset och total målning av fastigheten. Ett mycket sant nöje då vädret var helt underbart ! Tack fina Dorte! På återseende

 

Omdömen

avatar
via Byte av hängrännor, Oskarström

Svar från Dm Bygg & Måleri Ab

Tack Oskarström! Vi åkte ut på ett akut ärende för att byta ut rännor, men slutade med att vi bytte ut en del panel på husfasaden och målade om hela huset ! Tack bästa D ! //Bes

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga