Br. Sundins Entreprenad AB

Om Br. Sundins Entreprenad AB

  • Peter Sundin

  • Harklöversvägen 20,810 40 Hedesunda

  • Medlem sedan 2016-04-19

Bröderna Sundins Entreprenad


Bröderna Sundins Entreprenad startades 1989 i Hedesunda, av bröderna Peter och Kalle Sundin. Målet är nu, precis som då, att leverera hög kvalitet till ett vettigt pris. I vår kundbas finns bland annat Rolba, Econova, Neova och Hedesunda Saminköp. Vi är nio heltidsanställda i företaget och under högsäsong är vi ytterligare tolv till femton medarbetare i företaget.

Vår 600 kvadratmeter stora verkstad ligger i Hedesunda. Där har vi en travers som lyfter 5 ton, golvvärme och modern utrustning som gör det lättarbetat för vår personal. Verkstaden är nybyggd sedan 2009. På så vis effektiviserar vi arbetet både med legotillverkning och maskinreparationer. Trots att vår anläggning ligger i Hedesunda servar vi kunder i hela Dalarna, Mälardalen, Bergslagen, Hälsingland, Uppland och Stockholm.
​​​​​​​
2005 blev vi utsedda till Årets företagare i Gävle kommun.

​​​​​​​Motivering:
”Peter Sundin har lyckats driva ett framgångsrikt företagande, samtidigt som han, genom sitt tydliga engagemang för företagens utveckling i Hedesunda, och sin ambitiösa attityd och ständiga närvaro i allehanda viktiga frågor, har visat vägen för befintliga och nytillkomna entreprenörer i Hedesundabygden.”

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Områden

Bollnäs
Gävle
Hofors
Hudiksvall
Ljusdal
Nordanstig
Ockelbo
Ovanåker
Sandviken
Söderhamn

Se fler områden

Dölj områden

x

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.