Företagets logotyp

Br. Sundins Entreprenad AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Peter Sundin

  • Harklöversvägen 20, 81040 Hedesunda
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Br. Sundins Entreprenad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Br. Sundins Entreprenad AB

Bröderna Sundins Entreprenad


Bröderna Sundins Entreprenad startades 1989 i Hedesunda, av bröderna Peter och Kalle Sundin. Målet är nu, precis som då, att leverera hög kvalitet till ett vettigt pris. I vår kundbas finns bland annat Rolba, Econova, Neova och Hedesunda Saminköp. Vi är nio heltidsanställda i företaget och under högsäsong är vi ytterligare tolv till femton medarbetare i företaget.

Vår 600 kvadratmeter stora verkstad ligger i Hedesunda. Där har vi en travers som lyfter 5 ton, golvvärme och modern utrustning som gör det lättarbetat för vår personal. Verkstaden är nybyggd sedan 2009. På så vis effektiviserar vi arbetet både med legotillverkning och maskinreparationer. Trots att vår anläggning ligger i Hedesunda servar vi kunder i hela Dalarna, Mälardalen, Bergslagen, Hälsingland, Uppland och Stockholm.
​​​​​​​
2005 blev vi utsedda till Årets företagare i Gävle kommun.

​​​​​​​Motivering:
”Peter Sundin har lyckats driva ett framgångsrikt företagande, samtidigt som han, genom sitt tydliga engagemang för företagens utveckling i Hedesunda, och sin ambitiösa attityd och ständiga närvaro i allehanda viktiga frågor, har visat vägen för befintliga och nytillkomna entreprenörer i Hedesundabygden.”

Omdömen

Br. Sundins Entreprenad AB har inte fått något omdöme ännu.