Företagets logotyp

Bluebygg

Omdömen (2)

Kontaktperson

Sergiu Mosincat

  • ängsgatan 5, 33230 Gislaved
  • Medlem på Dorunner sedan: 2010
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bluebygg ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bluebygg

Bluebygg bildades i 2010 av Sergiu Moșincat. Företaget ligger i Gislaved på Ängsgatan 5. Vi sysslar med nybyggnation, hus- och lägenhetsrenovering och vi är huvudsakligen verksamma inom våtrumsrenovering. Vi har genomgått utbildning i Byggkeramikrådets Branschregler, BBV, och har därmed våtrumsbehörighet enligt reglerna. Företaget är även medlem i PER, Plattsättnings Entreprenörers Riksförening sedan våren 2012.
Vi renoverar både privatbostäder samt industri- och hyresfastigheter.
Affärsidé
Vår affärsidé är att alltid hålla högsta kvalitet och att ständigt ha kundens behov i fokus. Vi bygger nära dig för en bättre framtid!
Vi har ansvarsförsäkring om en olycka sker. Vi är försäkrade hos Trygg Hansa.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Omdömen

avatar

Rivning

via Rivning av uthus av trä 25 kvm, Gislaved

Anlitade företaget för riva förrådsbyggnad på ca 25 kvm. Arbetet utfördes snabbt och mycket grundligt. Är mycket nöjd med resultatet.

Svar från Bluebygg

Tack för att ni har anlitat oss!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Det här blev mycket bra

via Murare (stort jobb), Vaggeryd

Murarbete, stor port som togs bort och murades. Bärande delar i konstruktion, mycket bra och genomtänkt. Glasblock i källarfönster, mycket snyggt gjort! Mycket bra.. Samt putsning av delar av fasad som blev perfekt. mm

Svar från Bluebygg

Tack för att ni har anlitat oss!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga