Företagets logotyp

Barkk - byggnadskonst, arkitektur och konst AB

Omdömen (0)

B

Torgny Nordin

  • John Ericssonsgatan 14, 11222 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Barkk - byggnadskonst, arkitektur och konst AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Barkk - byggnadskonst, arkitektur och konst AB

Välkommen! Allsidigt arkitektkontor som gärna arbetar med en stor variation i uppdragen. Det har gett oss mångsidig a erfarenheter som alla våra projekt gynnas av. Arbetar lika gärna med modern utformning som anpassning i kulturmiljöer. Kika gärna in på vår hemsida för att se referenser och våra senaste projekt.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

Barkk - byggnadskonst, arkitektur och konst AB har inte fått något omdöme ännu.