Företagets logotyp

Arnes flytt

Omdömen (45)

Kontaktperson

Linus karlsson

 • Yxhammarsgatan 8, 50331 Borås
 • Medlem på Dorunner sedan: 2020
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Arnes flytt ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Arnes flytt

Arnesflytt är verksamma inom flytt och städtjänster och vänder oss till både företag och privatpersoner.

Vi är verksamma i dessa städer

Flyttar över hela Sverige

Flyttfirma Alingsås
Flyttfirma Borlänge
Flyttfirma Borås
Flyttfirma Eskilstuna
Flyttfirma Falun
Flyttfirma Gävle
Flyttfirma Göteborg
Flyttfirma Halmstad
Flyttfirma Helsingborg
Flyttfirma Hudiksvall
Flyttfirma Jönköping
Flyttfirma Kalmar
Flyttfirma Karlskoga
Flyttfirma Karlskrona
Flyttfirma Karlstad
Flyttfirma Kristianstad
Flyttfirma Kungsbacka
Flyttfirma Kungälv
Flyttfirma Landskrona
Flyttfirma Lerum
Flyttfirma Lidingö
Flyttfirma Linköping
Flyttfirma Luleå
Flyttfirma Lund
Flyttfirma Malmö
Flyttfirma Motala
Flyttfirma Märsta
Flyttfirma Norrköping
Flyttfirma Nyköping
Flyttfirma Sandviken
Flyttfirma Skellefteå
Flyttfirma Skövde
Flyttfirma Sollentuna
Flyttfirma Stockholm
Flyttfirma Sundsvall
Flyttfirma Södertälje
Flyttfirma Trelleborg
Flyttfirma Trollhättan
Flyttfirma Tumba
Flyttfirma Uddevalla
Flyttfirma Umeå
Flytt Upplands Väsby
Flyttfirma Uppsala
Flyttfirma Vallentuna
Flyttfirma Varberg
Flyttfirma Västerås
Flyttfirma Växjö
Flyttfirma Ystad
Flyttfirma Åkersberga
Flyttfirma Ängelholm
Flyttfirma Örebro
Flyttfirma Örnsköldsvik
Flyttfirma Östersund

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

certifikatlogo

Yrkestrafiktillstånd

Läs mer

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

UC Kreditvärdig

Läs mer

Riskklass 3 - Bronssigill Företaget bedöms vara kreditvärdigt. 96,94 - 99,26% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Här krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Utfärdas av Solditet.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

avatar

Ok, men försökte lägga på pris efter flytten

Fick info om att de skulle komma 06, de kom 07.10. Fungerade bra med flytten men när det var dags att betala försökte de lägga på 1000:- på överenskommet pris.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Noggranna förstår sina kunde ??

Arnesflytt hjälpte mig att flytta från en villa till en lägenhet. Otroligt proffsiga. Svarar snabbt på frågor via mail eller telefon. Flyttkillarna var punktliga, snabba och försiktiga och jag hade bra kommunikation med dom. Bra pris och smidiga till 110%. Rekommenderas starkt!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Bra billigt smidigt

En mycket professionell flyttpartner som man verkligen kan lita på! Snabb, god och tydlig kommunikation från första kontakt. Punktliga på alla delar av flytten, mycket trevlig och kompetent personal som hjälpte mig med både packning och flytt. Rekommenderas starkt!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Bra killar snabb service

Utan tvekan den bästa flyttfirma ni kan anlita! Jag har använt mig av dem tre gånger i rad nu och varje gång hanteras allt perfekt! Samtliga anställda är trevliga och bemöter alla frågor och funderingar korrekt och utan krångel. Vid samtliga tillfällen har flytten går snabbt, effektivt och inte en grej eller kartong har minsta repa eller fläck! Varför anlita någon annan firma när den här finns?!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Tack för hjälpen

Jag är mycket nöjd med Arnesflytt ab . Allt från den första kontakten, information om kostnader, flyttdatum med klockslag, packinstruktioner, allt fanns med. Och på själva flyttdagen kom de på angivet klockslag, gjorde ett mycket säkert och snabbt jobb. Högsta betyg. Om jag flyttar igen väljer jag självklart denna firma.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Toppen firma toppen personal

Vill börja med att säga ett enormt TACK för hjälpen med flytten, de som var här var otroligt hjälpsamma, snabba och snälla. Allting flöt på och det som skulle kunna ha varit en väldigt stressig dag kändes istället väldigt smidig! Rekommenderar och kommer att använda igen vid nästa flytt, bästa flyttfirman ?

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjda bästa firman jag anlitat

Suverän firma. Flyttade min lägenhet förra veckan och flytten gick fortare än väntat, samt så var kommunikationen med killarna som kom jättebra och tydlig. Jag tackar även kontoret då det var mycket dem behövde anpassa sig till gällande flytten. Tack!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

En hemsk upplevelse med Arnes flytt AB

via Flytthjälp, Hisingen

Tyvärr så blev det ingen bra upplevelse att använda sig av Arnes flytt AB för flytten mellan Göteborg och Stockholm. Efter många mail, samtal och påtryckningar om att komma och göra en besiktning så kom det aldrig någon. Istället så fick jag instruktioner att spela in en video, vilket blev väldigt bråttom då det bara var dagar kvar innan flytten. Väldigt onödigt då jag påminde om och om igen i flera månader om att jag ville de skulle komma i person. Men jag spelade tillslut in det som skulle flyttas och skickade. Då fick jag ett nytt samtal om att det inte var så mycket som skulle flyttas och de minskade flyttbilen till 40 kubik. Jag blev mycket förvånad men accepterade det. De behöll dock samma pris, trots ett mindre fordon valdes. Det första som hände på flyttdagen var att flyttgubbarna direkt kunde se att allt inte skulle få på plats. Direkt så var det jag som skulle få skulden att jag inte hade filmat allt som skulle med. I stressen så kunde jag inte kontrollera detta utan var tvungen att se till att flytten löste sig, vi skulle ju flytta till en annan stad. Så jag var tvungen att be min svärfar att komma med sin bil, hyra ett släp och flytta med det som inte fick plats, hela vägen till Stockholm fick han köra. Efter flytten så kontrollerade jag det jag hade filmat. Jag hade fått med allt. Jag mailade då och kunde visa på att jag hade fått med allt och inte uppskattade att det var jag som skulle skuldbeläggas. Allt strul och problem kunde dessutom ha undvikits om de hade kommit och gjort en besiktning, som jag blev lovad. Jag begärde också ersättning för släpet som hyrdes och drivmedlet. Fick inget svar. Mailade igen, inget svar. Så var det med Arnes Flytt AB.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Arnes flytt

via Flytt av kontor, Rydal

Fungerade fantastiskt bra. Var i god tid före start. Bra killar som jobbade väldigt snabbt. Mycket nöjd Martin

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Tog hjälp av Arnesflytt för en flytt mellan Göteborg och Stockholm till en nybyggd lägenhet där vi hade hisstid för flytten som behövde passas. Stadsbudet skötte detta galant! Väldigt tryggt med kompetent personal och professionellt bemötande. Smidig inlastning och även om vi hade fler saker än vi uppgett från början (vi packade själva) löste det sig med elegant stuvning i flyttbilen. Dom kom i väldigt god tid och även urlastning gick helt smärtfritt. Toppbetyg! Att de dessutom har kollektivavtal gör att man känner sig trygg med att det inte är några underbetalda dagarbetare som kommer utan det är erfaren personal som är måna om att göra ett bra jobb - vilket de också gjorde. Värt att tänka på när vissa firmor kastar fram fantasipriser - bättre då att anlita en seriös firma som gör ett bra jobb! Detta gör Arnesflytt garanterat.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Bra prisvärda och effektiva

Efter att ha sökt igenom flyttfirmedjungeln fastnade vi för Flyttbolaget Arnesflytt ab . De kunde svara på offertförfrågan på ett redigt sätt, de hade försäkringar, F-skattesedel och kollektivavtal, vilket vi uppskattade. Att de sedan packade och flyttade bohaget på ett yppeligt sätt vilket gjorde att de inte uppstod några skador var en positiv effekt att en bra logistik och ledning. Flyttgrabbarna var trevliga och tillmötesgående även fast vi ibland var lite besvärliga. Och de höll vad de lovade om alla tider. Fortsätt på det viset så kommer ni att bli mycket efterfrågade!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Hjälp med flytt av bohag, Mölndal

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Flytthjälp, Göteborg

Trevliga och noggranna.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Lättsamma! De dök upp på avtalad tid, höll sig till offerten och löste vår flytt och städ.

Vi fick hjälp med flytt och städning. Allt gick jättesmidigt och uppfyllde våra högt uppställda förväntningar. Offertförfarandet var enkelt och smidigt med ett fast pris och inte en massa förbehåll för eventuella pristillägg. Mycket bra personal som var smidiga och trevliga. Kan varmt rekommendera denna flyttfirma!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Bra snabbba och billiga

Fick hjälp med både flytt och flyttstädning. Fick ett professionellt bemötande, en snabb och smidig flytt och en skinande ren lägenhet. Allting till ett mycket bra pris. Anlitar dom igen nästa gång jag flyttar ? Mycket nöjd.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Tack för en smidig service

Mycket professionella. Vänliga och tillmötesgående. Arbetade snabbt. Av alla bolag som jag anlitat under åren var dessa de bästa och mest prisvärda. Kommer säkert anlita de igen. Med vänlig hälsning, Nils

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Rekommenderar inte denna flyttfirma

via Hjälp med flytt, Örgryte

Bokade flytt och var noga med att poängtera att jag flyttar in i nybyggnation där jag har en lucka på fyra timmar. Nästan tre timmar efter avtalad tid dyker en helt annan flytt firma upp som är försenad pga av bilhaveri. Får först då till mig att Arnes Flytt - som jag har bokat - är fullbokade och att dem är deras partner. Jag är på plats och ser att inga möbler så som min vita soffa, sitt puff mm är skyddade, firman använder inget emballage utan möbler släpas ner för trapphuset. En av flyttkillarna säger att dem pratat m chefen och det blir ”några hundra” extra då avståndet inte är 50 m som jag angett utan 60 m (mellan huvudentrén och flyttbilen). Flytten var bokad för 14:00 och avslutad ca 6 timmar senare, så jag tog i princip hela dagen ledigt från jobbet helt i onödan. Avtalat pris (en mindre flytt) var 2300:- slutnotan hamnade på 4375:- då hade killarna stämt av med sin chef att priset blir högre pga avstånd och att jag måste betala sedan kan jag överklaga. Samma kväll hörde jag av mig till Linus på Arnes Flytt med ett detaljerat mail och bilder på mina smutsiga möbler och nästa morgon hörde han av sig och lovade att det skulle han självklart lösa med ”sin partner”. Detta var över 2 v sedan och än idag har jag inte fått ett kvitto på flytten eller blivit kompenserad för mellanskillnaden eller för skador av mitt gods. Summan av kardemumman är att jag verkligen inte rekommenderar denna flyttfirma, rena skojare är nog det snällaste jag kan säga. Hälsningar

Svar från Arnes flytt

Hej detta omdöme stämmer inte kolla upp så du lagt ditt omdöme på rätt företag. Du når oss på 0700292511 för att diskutera detta. Ingen flytt vi har gjort. Mvh Arnesflytt ab

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Hjälp med flytt, Olivedal/Masthugget

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Sängflytt

via Flytt av en säng, Mölnlycke

Snabb kontakt. Flytten gick smidigt och trots att jag missat storleken på hissen så bar man ändå upp sängen 6 våningar mot en liten extra avgift. Lätt kommunikation

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Flytthjälp, Örgryte

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga