A-Bolagen Service AB

Om A-Bolagen Service AB

  • Adam Strand

  • Sälgstigen 8,432 66 Veddige

  • Medlem sedan 2016-09-26

A-Bolagen är ett företag inom branscherna, Byggnads, Montage och Fastigheter. Stor inriktning ligger på bygg sektorn och vi håller igång flertalet snickare med allt från minsta köksmonteringen till kompletta husbyggnationer. Vi har även utbildad personal för monteringsarbeten, så som butiksinredning, modulmontering, markis och persienn med mera. Vi håller även på mycket inom fastigheter med service och liknande, samt att vi håller med en del större egna fastigheter med hyreslägenheter.

Vi har en tillgänglighet hos såväl privat personer som företag. Nuvarande uppdragsgivare är bland annat Avfuktningsteknik AB där vi gör krypgrund och vindsinstallationer. Brandsanering AB som vi hjälper när det gäller bygg och riv i samband med försäkringsåtgärder. Vi monterar fönster och dörrar åt Mockfjärdsfönster AB. Vi har arbetsledare och snickare uthyrda till Sydskiffer Byggnads AB som är inriktade på kulturbyggnader. Utöver detta håller vi i egna projekt, så som fastighetsskötsel och renoveringsprojekt. Tidigare har vi haft ett antal inhyrda snickare åt företag så som PEN Interior, COOP, Nässjö Inredningar, Bauhaus Byggmarknad. Vilket återkommer med säsonger.

A-Bolagen har sin bas i Veddige, Varbergs kommun. Men projekten vi håller oss med ligger runt i hela landet. Vid större projekt har vi flertalet gånger varit ute i olika delar av Norden för byggnadsuppgifter

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.