Företagets logotyp

71 Trädgård & Fastighet i Skokloster AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Caroline Thunman

  • Skoklostervägen 36, 74696 Skokloster
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

71 Trädgård & Fastighet i Skokloster AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om 71 Trädgård & Fastighet i Skokloster AB

Trädgårdsskötsel och enklare fastighetsunderhåll. Gräsklippning, trimning, ogräsrensning, fruktträdsbeskärning, klippning häckar. Plantering, inköp växter och jord eller liknande. Rensning hängrännor, byte av lampor ytterbelysning. Körning av grovsopor, trädgårdsavfall. Rutavdrag på arbetet ej på ev maskinhyra och materialinköp.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Isocert 1

Läs mer

ISOCERT är ISODRÄN AB:s utbildning som säkerställer hög kvalitet och korrekt utförande. En ISOCERT ENTREPRENÖR har genomgått ISODRÄN AB:s utbildningsprogram med godkänt resultat och garanterar att följa ISODRÄN AB:s arbetsinstruktioner.

Omdömen

71 Trädgård & Fastighet i Skokloster AB har inte fått något omdöme ännu.