Företagets logotyp

AKarlsson Invest AB

Omdömen (3)

A

Andreas Karlsson

 • Selénvägen 29, 37030 Rödeby
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

AKarlsson Invest AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om AKarlsson Invest AB

Välkommen till AKarlsson.
För oss är kundfokus och att erbjuda ett högkvalitativt jobb det absolut viktigaste. Vi vill att ni som kund ska känna trygghet från första kontakt till avslutat arbete.
Nästan alla jobb vi gör kommer från rekommendationer, inga jobb är för små. Vi bemöter alla kunder och jobb med samma respekt och ödmjukhet oavsett storlek. En nöjd kund är en återkommande kund.
Vi tillhandahåller erfarna snickare och murare, våtrumsbehöriga plattsättare samt utbildade målare. Tillsammans utgör det företagets breda kompetens.
Du är alltid välkommen att ringa till oss med din förfrågan.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Auktoriserat Fönsterunderhåll

Läs mer

Auktoriserat Fönsterunderhåll är ett certifieringsorgan inom fönsterbranschen som står för hög kompetens och kunskap inom fönsterbranschen.

Omdömen

avatar

Mycket proffsiga...

En mycket bra firma med proffsiga snickare...ska rekomendera dessa till så många jag känner..är väldigt nöjd med arbete som dessa har utfört...kanon

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Nöjd

Nöjd med badrummet. Lite försenat men styrdes upp bra i slutet!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

Hela lägenheten har vi fått fixad, både målning i vissa rum och i en del tapetsering. Verkligen nöjda med allt som utförts. Väldigt trevligt bemött ! Rekommenderas varmt !

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga