Företagets logotyp

TN. Inglasningar

Omdömen (2)

Kontaktperson

Tommy Nilsson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

TN. Inglasningar ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om TN. Inglasningar

TN. Inglasningar erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom alla typer av inglasningar som balkonger, uterum, altaner. Vi tillhandahåller även glasräcken till balkonger, terrasser, trappor m.m. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd.

En kontaktperson och hantverkare från start-till-mål.
När ni anlitar TN. Inglasningar har ni enbart en kontaktperson som sköter allt från offert till nyckelfärdigt projekt. Detta för att göra hela processen kostnadseffektiv, enkelt och möjlighet att ge er personlig service som bara det lilla, engagerade företaget kan göra.

Allt inom Balkonginglasningar i Stockholm
Detta är gjort att vi kan anpassa vilken inglasning som passar just era behov. En enkel inglasning eller ett mer hel-isolerande lösning. Ett system med ramar eller en mer stilren utan. Alla jobb som vi utför är skräddarsydda efter just era önskemål. Inget jobb är för enkelt eller avancerat för oss.

20 års branscherfarenhet
Företaget startades år 1991 och drivs fortfarande av grundaren Tommy Nilsson. Tommy är i grunden snickare och har sedan 1996 specialiserat sig på inglasningar. Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Gratis Hembesök och Kostnadsförslag
TN. Inglasningar erbjuder kostnadsfria offert-förslag och ger fackmannamässiga garantier på de jobben vi utför. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom inglasningar för hållbara, långsiktiga kundlösningar.

Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Trygg Hansa, samt har god ekonomi och F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget
Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget för inglasning av uterum, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt.
OBS: ROT-avdraget gäller ej vid balkonginglasning i bostadsrätt.

Referenser

Omdömen

avatar

Godkänd

via Renovera balkong, Norsborg

Godkänd

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

TN. Inglasningar gjorde ett mycket bra jobb och är en hantverkare som lätt att vara i kontakt med och utförde jobbet enligt mina önskemål.

via Montera skjutdörrar - Solna

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga