A

Allt i 1 bygg Huskvarna AB

Omdömen (1)

A

Eldin Halilovic

  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Allt i 1 bygg Huskvarna AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Allt i 1 bygg Huskvarna AB

VI ÄR VAD VI HETER!

Det kan vara svårt ibland att veta vad som behövs för ett byggprojekt och veta vem som ska göra vad. Det är både tidskrävande och kostar mycket pengar att anlita folk från flera håll.

Nu har vi lösningen till dig!

ALLTi1 grundades 2019 för att erbjuda dig som kund helhetslösningar i dina små som stora byggprojekt med marknadens lägsta priser. Ihop med våra duktiga samarbetspartner som är dessutom certifierade i sitt yrke löser vi det mesta. Våran affärside bygger på att hjälpa dig som kund från start till klart. Vi är väldigt flexibla av oss och därav behöver vi inte utföra hela arbetet om så önskas, vi utför det du som kund vill ha från oss. Har du tex. redan ritningar men behöver någon som ska fixa jobbet åt dig, då är du välkommen till oss. Har du någon som ska fixa jobbet åt dig men behöver ritningar/kontrollansvarig/projektledare, då har du också hittat rätt.

Går du i tankar att plantera en thujaplanta eller behöver du hjälp med bara 1m stacket, tveka inte att höra av dig. Inget jobb är för liten för oss. Vi i ALLTi1 teamet vill gärna se till att folk ska bo fint men att det inte ska kosta skjortan. Det resultatet får ni med oss.

Är vi specialister i varje område? Det kanske vi inte är men det vi kan lova dig som kund är att du får ett proffsitt resultat i varje kategori. Se våra tidigare projekt och bedöm oss själva.

Omdömen

avatar

Offert

via Renovering, ombyggnad & tillbyggnad, Jönköping

Mycket bra och detaljerad offert. Trevlig och tillmötesgående och professionell personal.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga