DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

500 kr att köpa uppdrag för. Kom igång på två minuter.

+65
konton startade de senaste 30 dagarna

Så hittar du nya kunder med Dorunner

företag har använt vår tjänst genom åren

Hitta fler jobb och tillväxt

50 000 granskade uppdrag årligen
Vinn i snitt 1/3 uppdrag - lägst konkurrens i branschen
Trygghetsgaranti - betala bara för jobb du får offerera på

“Vårt första jobb någonsin via Dorunner gav oss 350 000 kr.”

Elektropartner Nacka
Med en sökmotorsoptimerad företagsprofil
Genom att lyfta era omdömen
Genom att framhäva era referensbilder
Genom att vi möjliggör förfrågningar direkt från din profil

2. Vi marknadsför ditt företag online

Mobil som visar företagsprofil på en badrumsbakgrund

Träffa våra partners

Ett medlemskap hos oss innebär också tillgång till vårt partnernätverk med unika erbjudanden och förmåner.

Vi har hjälpt över 10 000 medlemmar att hitta nya kunder

Vanliga frågor

För att svara en potentiell kund krävs att ni har ett abonnemang med kuponger. Priset på en kupong varierar och beror främst av vilken bransch som uppdraget avser. Kupongen används för att växlas in mot kontaktuppgifter till kunden.
Att skapa konto hos oss är gratis. Och med ditt gratiskonto kommer du kunna se alla uppdrag samt skapa bevakningar för att se de uppdrag som är relevanta för just dig och ditt företag. Det är först när du hittat ett uppdrag som är av intresse, där du vill komma i kontakt med uppdragsgivaren för att lämna offert, som du behöver betala något. Det kostar alltså inget att skapa ett konto eller att ta emot uppdrag.
Privatpersoner, företag, BRF:er och föreningar använder vår tjänst för att hitta tillgängliga företag som kan hjälpa dem med olika projekt. Alla uppdrag samlas på vår plattform och våra medlemsföretag kan därefter ta kontakt med kunderna och ge dem ett offertförslag. Upp till 5 företag tillåts svara på respektive uppdrag, det är först-till-kvarn som gäller.
I samband med att du skapar ett konto genomförs det en kreditkontroll av företaget där vi kontrollerar att företaget innehar en giltig F-skatt, att ni är momsberättigade och att ni inte har några skulder hos Kronofogden. Uppfyller ni kraven så öppnas kontot upp för att kunna ta kontakt med kunder. Vid ert första köp kommer ni dessutom bli ombedda att verifiera er med företagets BankID för att säkerställa att ni är firmatecknare.

Konto på 2 min.
50 000 uppdrag årligen.

Starta ett konto och se vad Dorunner kan erbjuda dig. Du förbinder dig självklart inte till något.

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator