DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Ditt allt-i-ett-verktyg för tillväxt

Dina verktyg

DoCompany

Verktyget du använder varje dag för att hitta och hantera uppdrag

DorunnerPro

Hela DoCompany i din ficka, vart som helst och när som helst

Dedikerad kontaktperson

Få den hjälp du behöver för att lyckas på plattformen

Behjälplig och tillgänglig kundtjänst

Support i alla tänkbara frågor. Chatta eller ring in till oss!

DoCompany - kärnan i vår tjänst

aktuella
kpta slider
köpta chat
offerter och avtal
vunna uppdrag
vunna utveckling
vunna ömdment
I Aktuella uppdrag hittar du alla aktiva uppdrag inom ditt verksamhetsområde. Sortera, filtrera, favoritmarkera eller dölj uppdrag.
Se det totala estimerade ordervärdet för alla dina aktiva uppdrag i Köpta uppdrag. Sätt påminnelse att kontakta kund; skapa och skicka offert; eller chatta direkt med kunden.
Under Meddelanden kan du chatta direkt med dina prospekt och kunder. Bli notifierad när du har ett nytt meddelande.
Skapa och hantera offerter och avtal digitalt med vårt Offer- & avtalsverktyg. Skicka till kunden, få offerten godkänd och omvandla det enkelt till ett avtal för att signeras med BankID.
Under Vunna uppdrag, hittar du alla uppdrag som du vunnit via Dorunner. Du ser också en total för hur mycket du omsatt, som du kan filtrera på olika tidsspann, t.ex. sedan start eller senaste månaden.
Vilka kommuner får ni flest jobb i? Hur mycket har ni tjänat via Dorunner? Det och fler insikter hittar ni under Utveckling.
Under Omdömen kan du se alla dina omdömen, svara på kunders omdömen och efterfråga omdömen från tidigare kunder.
Vi vet att ni företagare är upptagna människor och inte alltid har tid att sitta ner vid en dator. Eller lust för den delen. Så vi tar uppdragen till er istället. Vart ni än är.

DorunnerPro
- 50 000 uppdrag årligen
vart du än är

bild
+ =

Så här är det: lyckas du, så lyckas vi

Vårt team är här för att du ska få ut så mycket värde av vår tjänst som möjligt. För växer du, så växer vi. Därför får varje medlem en dedikerad kontaktperson som hjälper dig att lyckas på vår plattform.

Som medlem kan du få svar på frågor som

Vi expanderar och vill nu även ta uppdrag i Stockholm, hur gör vi?
Hur gör jag för att öka mina chanser att vinna ett uppdrag?
Hur använder jag ert Offert & avtals-verktyg?
kundtjänst

En kundtjänst som är tillgänglig för dig via:

Öppettider

 • Måndag

  09:00 - 16:00

 • Tisdag

  09:00 - 16:00

 • Onsdag

  09:00 - 16:00

 • Torsdag

  09:00 - 16:00

 • Fredag

  09:00 - 12:00

Här hjälper vi dig gärna med frågor som rör ditt medlemskap eller om du vill bli medlem. Under tiden du funderar hittar du vanliga frågor och svar här:

Vanliga frågor

För att svara en potentiell kund krävs att ni har ett abonnemang med kuponger. Priset på en kupong varierar och beror främst av vilken bransch som uppdraget avser. Kupongen används för att växlas in mot kontaktuppgifter till kunden.
Att skapa konto hos oss är gratis. Och med ditt gratiskonto kommer du kunna se alla uppdrag samt skapa bevakningar för att se de uppdrag som är relevanta för just dig och ditt företag. Det är först när du hittat ett uppdrag som är av intresse, där du vill komma i kontakt med uppdragsgivaren för att lämna offert, som du behöver betala något. Det kostar alltså inget att skapa ett konto eller att ta emot uppdrag.
Privatpersoner, företag, BRF:er och föreningar använder vår tjänst för att hitta tillgängliga företag som kan hjälpa dem med olika projekt. Alla uppdrag samlas på vår plattform och våra medlemsföretag kan därefter ta kontakt med kunderna och ge dem ett offertförslag. Upp till 5 företag tillåts svara på respektive uppdrag, det är först-till-kvarn som gäller.
I samband med att du skapar ett konto genomförs det en kreditkontroll av företaget där vi kontrollerar att företaget innehar en giltig F-skatt, att ni är momsberättigade och att ni inte har några skulder hos Kronofogden. Uppfyller ni kraven så öppnas kontot upp för att kunna ta kontakt med kunder. Vid ert första köp kommer ni dessutom bli ombedda att verifiera er med företagets BankID för att säkerställa att ni är firmatecknare.

Konto på 2 min.
50 000 uppdrag årligen.

Starta ett konto och se vad Dorunner kan erbjuda dig. Du förbinder dig självklart inte till något.

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator