Flytt

Flytta

Att flytta tar ofta mycket tid och energi. Kanske funderar du på att ta in flytthjälp för en så smidig flytt som möjligt. Med en flyttfirma sparar du värdefull tid som du kan lägga på annat, och kom ihåg att du också kan använda flyttfirma mellan städer. Vi har samlat det viktigaste du behöver veta:

Kostnad för transport av möbler

Ibland är allt man vill att bara kunna förflytta sina saker från punkt A till punkt B. Men som med så mycket annat är det ibland svårt att veta hur man går till väga. I denna artikel går vi igenom några olika alternativ.

Läs mer »

Vad ingår i en flyttstädning?

Ska du flytta och planerar att anlita en städfirma för flyttstädningen? Då kan det vara bra att veta vad som egentligen ska ingå i en flyttstädning, så du får det du vill ha och betalar för. Tänker du städa själv är det ännu viktigare att ha koll på vad som ska göras.

Läs mer »
Anlita flyttfirma

Kom ihåg-lista inför flytt

Mycket i huvudet inför flytten? Vi har gjort en checklista på allt som behöver fixas och saker att tänka på inför din flytt. Dessutom ger vi dig en lista på saker som behöver inhandlas om du ska flytta hemifrån för första gången.

Läs mer »
Inga fler inlägg