Badrumsrenovering

Alla inlägg inom Bygg & Renovera

Isolera golv för lägre energiförbrukning

Golvisolering – hemmets tysta hjälte, dold under våra fötter och bortom vår syn. Denna osynliga barriär mellan komfort och kyla är nyckeln till ett behagligt och energieffektivt boende. Låt oss ta en djupdykning i världen av golvisolering, där varje kvadratmeter av ditt golv blir en oas av värme och lugn.

Läs mer »

Så lägger du klinkers i hallen

Det är mycket vanligt att lägga klinker i hemmets entré – det är inte bara snyggt, utan dessutom oerhört praktiskt. Klinkerplattor står emot fukt och smuts och är dessutom lätta att rengöra, vilket gör dem till ett perfekt val för just hallen.

Läs mer »

Lägga laminatgolv – vanliga misstag & hur du undviker dem

Laminatgolv har många fördelar som gör det till ett populärt val för många hushåll. Det är hållbart, motståndskraftigt, prisvärt och enkelt att lägga – vilket gör det till en attraktiv lösning för alla som vill utföra arbetet på egen hand. Men hur ska man egentligen gå tillväga när golvet ska läggas? Vad är viktigt att tänka på?

Läs mer »

Hur du tar hand om ditt betonggolv

Betonggolv har fått ett rejält uppsving på senare år. Allt fler har lärt sig uppskatta den rustika men ändå minimalistiska look som betong ger. Det används numera i såväl källare som vardagsrum, badrum och sovrum. Med det uppstår givetvis funderingar kring hur man bäst tar hand om ett betonggolv.

Läs mer »

Renovera ditt golv med microcement

Microcement är ett hyfsat nytt, väldigt tåligt och inte minst populärt renoveringsmaterial. Dess egenskaper ger en modern, stilren och industriell look, och är enklare att använda vid renovering än traditionell betong. Här tar vi upp allt som kan vara värt att veta om microcement.

Läs mer »
Inga fler inlägg
Prenumerera på vårt nyhetsbrev​

TA DEL AV FLER RENOVERINGSTIPS

Missa inga tips, guider eller inspirationsartiklar när det kommer till renoveringar och hemmafix!

Ta del av matnyttig information som kan hjälpa dig med allt från att renovera köket kostnadseffektivt till att välja rätt entreprenör.

*Genom att klicka på ”Prenumerera” samtycker du till Dorunners integritetspolicy.