Städ

Vi kan hjälpa dig att styra upp livspusslet. Våra medlemsföretag finns inom många branscher, och erbjuder en mängd olika tjänster som underlättar vardagen. Genom rut-avdraget för hushållsnära tjänster kan du dessutom komma undan billigare.
Är det dags för en storstädning? Gör det själv eller ta in riktiga proffs. Hos oss hittar du de bästa tipsen för hemmafixaren och duktiga städare bland våra medlemsföretag.
Har du också känslan att en stor del av alla bråk i familjer rör städning? Vi med. Ett enkelt sätt att slippa tjafset på hemmaplan är att anlita en städfirma för regelbunden städhjälp i hemmet.
Så fort vårljuset letar sig in i hemmet syns plötsligt vinterns avtryck på fönsterrutorna. Det börjar bli dags att ta sig an fönsterputsningen. Men hur ska man gå tillväga?

Har vårsolen avslöjat fläckarna på dina fönster? Det är dags att putsa fönsterna men det är inte alltid så lätt…

Nu när hösten känns påtaglig och regn och rusk blivit en större del av vår vardag är det populärt att…

Är det dags för middagsbjudning och förberedelserna tog längre tid än du trott? Ibland räcker inte tiden till för en…

Vi ställde några frågor till Kamila från Danmark men bosatt i Sverige, som nyligen upphandlade återkommande hemstädning via Dorunner om hur hon…

Flytt

Dags att flytta? Då har du troligtvis en massa saker att fundera över. Vi reder ut vad du behöver tänka på inför en flytt och vad det kostar att flytta.