Fastighet, underhåll & regler

Kategorier
Alla inlägg inom Fastighet, Underhåll & Regler
Eluttag utomhus med timer

Eluttag utomhus – det här bör du tänka på

Att tända grillen, slå på utebelsyningen eller infravärmen ute i trädgården eller uteplatsen är något som höjer stämningen och gör att man kan, och vill, nyttja uteplatsen under större delar av året. En förutsättning för att kunna fixa stämningen är praktiska eluttag utplacerade på rätt ställen.

Läs mer »

Att tänka på när du väljer smarta hem system

Har du någonsin drömt om ett hem där lamporna tänder sig själva, gardinerna sveper ner med elegans, och kaffebryggaren vaknar före dig för att servera det perfekta morgonkaffet? Välkommen till smarta hem, där teknik möter komfort på ett sätt som inte ens Tony Stark skulle tacka nej till.

Läs mer »
elburen golvvärme under trägolv

Golvvärme – vad kan det kosta?

Det är ingen hemlighet att det kan kosta mycket att installera elektrisk eller vattenburen golvvärme. Pris för arbeten som dessa är alltid svåra att bena ut, men här ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig som vill eller ska lägga golvvärme.

Läs mer »
ånga på fönster

Vad kostar det att åtgärda fuktskador?

Har du drabbats av fuktskador? Hur stora kostnaderna blir beror främst på var fuktskadan har drabbat ditt hem eller din fastighet. Här besvarar vi de mest relevanta frågorna; hur farligt är det med fuktskador, när bör jag ta itu med problemet och vilka metoder finns tillgängliga för att åtgärda dem – och framför allt: Vad blir kostnaden?

Läs mer »
Stenplattor med golvvärme i badrum

5 frågor och svar om golvvärme

Ska man välja vattenburen eller elektriskt golvvärme? Hur mycket kostar det? Hur blir det med elförbrukningen och värmekostnaderna påverkas de? Samt, kan man göra installationen själv eller behöver man ta in hjälp? I detta inlägg får du svaren!

Läs mer »
Inga fler inlägg
Så funkar Dorunner
Berätta om ditt projekt

1. Berätta om ditt projekt

Låt oss veta vad du behöver hjälp med! Vi kopplar ihop dig med duktiga företag nära dig.

Välj företag

2. Välj företag

Jämför offerter, chatta direkt med företag, läs omdömen och se tidigare referensprojekt innan du väljer företag.

3. Låt proffsen göra jobbet

Känn dig trygg med att få hjälp av erfarna hantverkare och företag, och njut av all den extra tid du helt plötsligt har!