Underhåll av stammar & hus

Underhåll hus och stammar

Att renovera, inreda och göra hemmet fint är ofta roliga projekt. Att hålla avlopp och rör rena, dränera huset, byta ventiler och andra underhåll som kommer med husägarskapet, är kanske inte alltid lika upplyftande. Däremot är det inget du bör lämna åt slumpen och det finns flera goda anledningar till att underhålla alla delar av huset regelbundet. Läs våra artiklar för att ta reda på mer.

 

ånga på fönster

Vad kostar det att åtgärda fuktskador?

Har du drabbats av fuktskador? Hur stora kostnaderna blir beror främst på var fuktskadan har drabbat ditt hem eller din fastighet. Här besvarar vi de mest relevanta frågorna; hur farligt är det med fuktskador, när bör jag ta itu med problemet och vilka metoder finns tillgängliga för att åtgärda dem – och framför allt: Vad blir kostnaden?

Läs mer »
Stambyte

Stambyte – vi svarar på de vanligaste frågorna

Frågorna är ofta många när det börjar dra ihop sig till ett stambyte. Vad innebär ett stambyte? Kan du bo kvar i villan eller lägenheten under tiden? Och hur lång tid tar det? Vi ger dig svar på de vanligaste frågorna som kan dyka upp när stammarna måste bytas.

Läs mer »

Så leder du bort vattnet från husgrunden

Fuktskador är något man som husägare oftast fasar över. Det kan leda till kostsamma renoveringar och timmar för att åtgärda problemet. Vi går igenom hur du kan förebygga fuktskador genom att effektivt leda bort vattnet från husgrunden.

Läs mer »

Så vet du om du har fukt i huset

Tyvärr upptäcks skadorna ofta för sent vilket kan leda till kostsamma renoveringar. Så hur vet du egentligen om du är drabbad? I den här artikeln hjälper vi dig att reda ut eventuella frågetecken.

Läs mer »