Dryft berättar: Att skapa tillväxt & en positiv kundupplevelse

Johannes Ivarsson, Ledare för Growth och Tech på Dryft Sverige AB, delar sina insikter kring att växa sin kundbas från grunden och att bygga ett framgångsrikt företag inom hantverksbranschen.

Med sin bas i Stockholm har Dryft påbörjat sin expansionsresa till städer som Göteborg, Malmö och Uppsala, med målet att förbättra kund- och medarbetareupplevelsen inom hantverksbranschen. 

Johannes berättar entusiastiskt om deras vision: ”Vi strävar efter att växa och nå ut till fler regioner i Sverige och Norden. Genom att erbjuda våra kvalitetstjänster till en bredare publik vill vi skapa en positiv förändring för både våra kunder och de fantastiska människorna inom hantverksbranschen.”

Genom Johannes fick vi en inblick i Dryfts vision, deras erfarenheter med att använda verktyg som Dorunner för kundanskaffning och deras framgångar på vägen mot att ta hantverksbranschen in i framtiden.

Hitta hjälp via Dorunner

I nya städer vi intar har vi ingen etablerad kundbas och då är det tacksamt att ha Dorunner. Det är smidigt att koppla på fler regioner och ett effektivt sätt att bygga sin kundkrets.”

Dryft - en helhetsleverantör för renovering och underhåll

Dryft är bostadsägarens svar på alla renoverings- och underhållsbehov. Med en samling av snickare, målare, rörmokare, plattsättare och elektriker under samma tak erbjuder de en helhetslösning som tar hand om bostadsägarens behov på ett smidigt sätt.

Johannes förklarar: Vi vill kunna hjälpa nordens alla bostadsägare med bra hantverkstjänster samtidigt som vi gör en positiv förändring inom hantverksbranschen. Genom att samla olika hantverkskompetenser under samma tak kan vi erbjuda smidiga och effektiva lösningar för våra kunder.”

Nya kundförfrågningar och en jämn beläggning

För att nå sina mål och driva sin tillväxtstrategi har Dryft använt sig av verktyg som Dorunner. Genom att använda plattformen har de kunnat hitta nya kunder och skapa en stabil kundbas. 

Johannes delar med sig av deras erfarenhet: ”Dorunner har varit ett värdefullt verktyg för oss. Det har hjälpt oss att hitta nya kundförfrågningar och skapa en balanserad arbetsbelastning för våra medarbetare.”

”Att ha jämn beläggning är viktigt för ett hantverksföretag. Förutom att ha jämnt flöde av förfrågningar är det viktigt att ha rätt balans av små och stora, samt lämpliga typer av förfrågningar. Även för den balansen har Dorunner varit bra då det är lätt att förstå vad uppdraget handlar om innan man bestämmer sig för att ta det.”

En positiv kundupplevelse ger ringar på vattnet

För Dryft är nöjda kunder och starka relationer av högsta prioritet. Genom att använda verktyg som Dorunner har de kunnat bygga starkare och mer långvariga relationer med sina kunder. Johannes förklarar: ”Att komma i kontakt med personer som behöver hantverkstjänster, och visa för dem hur bra det är, är såklart jätteviktigt för att komma igång som hantverksföretag. Nöjda kunder ger ringar på vattnet och där har Dorunner varit ett bra verktyg att få igång det.”

”Dorunner är smidigt! Det är lätt att både i appen och på datorn få bra översikt på både tillgängliga uppdrag och de uppdrag vi har tagit vidare för hantering i verksamheten.”

Köksrenovering och flytt av kök – Före

Köksrenovering och flytt av kök – Efter

Kundanskaffning är A och O

Dryft Sverige AB står i framkant av förändringen inom hantverksbranschen. Med sin vision om att förbättra kund- och medarbetareupplevelsen inom  renovering och underhåll, och deras användning av verktyg som Dorunner, banar de vägen för en smidigare och mer effektiv upplevelse för bostadsägare och hantverkare.

Johannes och hans team på Dryft fortsätter att sträva efter att expandera sin verksamhet för att hjälpa ännu fler bostadsägare runt om i Norden.

”Kundanskaffning är en av de viktigaste sakerna när man bygger ett framgångsrikt företag. Att använda Dorunner hjälper i det då det till skillnad från andra sätt att skaffa kunder är mer förutsägbart. Så att ha bra kundanskaffning är väldigt viktigt, och där är Dorunner bra att ha!

Badrumsrenovering – Före

Badrumsrenovering – Efter

Så funkar vår offertförmedling
Berätta om ditt projekt

1. Berätta om ditt projekt

Låt oss veta vad du behöver hjälp med! Vi kopplar ihop dig med duktiga företag nära dig.

Välj företag

2. Välj företag

Jämför offerter, chatta direkt med företag, läs omdömen och se tidigare referensprojekt innan du väljer företag.

3. Låt proffsen göra jobbet

Känn dig trygg med att få hjälp av erfarna hantverkare och företag, och njut av all den extra tid du helt plötsligt har!

Vill du komma i kontakt med Dryft, läsa tidigare kunders omdöme eller se deras referensprojekt? Se Dryfts företagsprofil.

Fler artiklar för Företag
5 snabba med VP Städ Service

5 snabba med VP Städ Service

VP Städ Service är ett av våra medlemsföretag som riktar in sig på flytt och städning och har varit medlemmar hos oss ända sedan 2017. Vi har passat på att ställa 5 snabba frågor till dem!

Läs mer »