Företagets logotyp

Zaffero AB

Omdömen (0)

Z

Henri Saffer

  • Scheelegatan 5, 211 28 Malmö, 23237 Arlöv
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Zaffero AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Zaffero AB

Som auktoriserad redovisningskonsult och medlem i branschorganisationen FAR (Föreningen Auktoriserade Revisorer) tar vi ansvar för att våra tjänster håller en hög kvalitet. Vi genomgår FARs kvalitetskontroll för redovisningsverksamhet vilket innebär en trygghet för dig som kund. Som medlem i FAR har vi också förbundit oss att tillämpa Svensk Standard för Redovisningstjänster (REKO).
Grundarna av Eccomi AB är Katarina Sjöström och Henri Saffer.
Katarina Sjöström med över 25 år som auktoriserad redovisningskonsult har arbetat med allt inom redovisning såsom bokföring, bokslut och deklarationer åt hundratals små och medelstora ägarledda företag. Katarina har genom åren varit uppskattad för sina breda kunskaper och har kännedom om alla typer av bolagsformer.
Henri Saffer är civilekonom med erfarenhet som chef och VD att driva, leda och utveckla företag inom olika branscher såsom facility services, fastighetsförvaltning, maskinuthyrning och vindkraftsbranchen. Med denna erfarenhet har han förståelse för problem och utmaningar som företagsägare och ledare ställs inför och kan ge råd och stöd när dessa dyker upp.
Vårt kontor ligger på Scheelegatan 5 i Malmö men våra kunder kommer från hela Skåne.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

Zaffero AB har inte fått något omdöme ännu.