Företagets logotyp

Wright´s Damm & Trädgård Sweden AB

Omdömen (0)

W

Anders Wright

  • Stationsvägen 19, 24174 Stehag
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Wright´s Damm & Trädgård Sweden AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Wright´s Damm & Trädgård Sweden AB

Wrights Damm & Trädgård ägs av oss, Sandra och Peter Wright och har idag 7 anställda. Vi är lokaliserade i Stehag, Mellanskånes hjärta som som ligger mellan Eslöv och Höör. Genom att vara ett litet familjebolag så vet vi vad det innebär att verkligen ha en miljö som man trivs i. Inget jobb är för litet eller stort och inga drömmar är ouppnåeliga.

Vi på Wrights Damm & Trädgård har sedan 2001 hjälpt stora och små företag och privatpersoner med olika sorters trädgårdsprojekt.
Vi skapar alla typer av trädgårdar och miljöer där alla trivs och känner sig hemma. Med över 20 års erfarenhet i branschen och med kunskaper från världens alla hörn så förstår vi vad ni behöver för att skapa er egen drömplats. Oavsett om det är hemma eller på jobbet.

Nedan ser ni ett urval av vad vi kan göra men om ni har andra uppdrag som skulle passa oss så tveka inte att höra av er. Vi svarar gärna på alla era frågor över telefon, mail eller ännu hellre, om ni kommer förbi vårt Gardencenter.

● Allt inom trädgård och anläggning :

Plattsättning, byggnation av murar, planteringar,

● Trädgårdsdesign/skötsel :

Vi skräddarsyr efter kundens behov och önskemål. Trädgårdsritningar, växtförslag, skötsel/skötselråd och annan rådgivning. Vi erbjuder även löpande underhåll av trädgårdar.

● Grävning/schaktning :

Vi utför alla former av grävarbete såsom dränering, urgrävning för uppfarter, häckar, bortschaktning av träd, buskar och förberedande för markarbete

● Byggnationer, trädäck, utekök, pergola m.m. :

Vi gör all typ av byggnation och renoveringar. Behöver ni hjälp med att rita eller söka bygglov? Vi har utbildad och kunnig personal som hjälper er att ta fram allt som behövs enligt gällande byggnorm. Vi bygger även trädäck, utekök och pergola efter kundens önskemål och tankar. Både i trämaterial samt betong. Vi gjuter även bänkskivor efter önskemål.

● Anläggning trädgårdsdammar och badbara dammar, vattenfall både inomhus och utomhus samt montering av swimmingpooler :

Kort sagt, vi gör allt som rör vatten.

● Återförsäljare samt montörer av sedum tak :

Via vår partner Byggros erbjuder vi sedum taket Diadem. För visning besök gärna vårt gardencenter!

● Försäljning av allt inom trädgård :

Besök gärna vårt gardencenter. Återförsäljare av skånegräs, Starka marksten, inne & uteväxter, designartiklar till hemmet, smycken, pumpar, filter, kallvattenfisk, liner m.m.

● Kranbil/Grusterminal :

Vi har en egen kranbil i maskinparken och utför alla typer av transporter, schaktarbete & lyft. Vi har även egen grusterminal som tillhandahåller bland annat stenmjöl, barkmull, bärlag, diabaskross, sprängstensblock, sjösten m.m.

● Uthyrning :

Markvibratorer (Padda), dammsugare för städning av bottensegment av trädgårdsdammar.

Vi lämnar inga kunder utan att de känner sig 100% nöjda!

Omdömen

Wright´s Damm & Trädgård Sweden AB har inte fått något omdöme ännu.