Företagets logotyp

WIKK AB

Omdömen (0)

W

Laila Ström

  • Åkargatan 1, 93531 Norsjö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

WIKK AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om WIKK AB

Wikk- städning, hemservice och lokalvård i Västerbotten!

Wikk är ett servicebolag som erbjuder städning, hemservice och lokalvård för privatpersoner och företag.
Vi har fantastiska medarbetare som utför service av hög kvalitet, välkommen att prova våra tjänster!

Vi har vårt huvudkontor i Norsjö men är etablerade på flera orter däribland Skellefteå. Vi tar emot kunder från hela norra Västerbotten.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Almega

Läs mer

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

Omdömen

WIKK AB har inte fått något omdöme ännu.