DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

VVS-Specialisten Sweden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-04-12

Om VVS-Specialisten Sweden AB

  • Tobias Palmquist

  • INDUSTRIVÄGEN 5,669 31 Deje

  • Medlem sedan 2024-02-05

VVS-Specialisten i Värmland AB grundades 2008, men genomgick en ombildning i juni 2014 med nya delägare. Ola Hansson som driver företaget har sedan 1995 varit verksam inom VVS Serviceverksamhet som Servicechef på både Bravida VVS och NVS Installation (numera Assemblin).

Delägare i bolaget är även Leif Lindberg som även varit ägare av L/B Fläktservice sedan början av nittiotalet VVS- Specialisten och L/B Fläktserive (numera Indoor) arbetar kompletterande till varandra.

Vi på VVS specialisten brinner för VVS-Service och har bland annat en lång bakgrund med badrumsombyggnader, både som totalentreprenör och som underleverantör. Vi gör noggranna materialval och arbetar enbart med etablerade märken och typgodkännanden.

Vi har flera certifieringar och är i ständig fortbildning för att uppfylla marknadens krav. Vår målsättning är att alltid vara hos våra kunder på utlovad tid, och vid de tillfällen det inte kan hållas informera om orsak samt avtala en ny tid.

Idag var vi många fasta kunder, men arbetar ständigt mot fler, både avtalskunder och privatkunder. Du som kanske söker hantverkshjälp för första gången är varmt välkommen att kontakta oss. Vi lovar att inte göra er besvikna.

Områden

Arvika
Eda
Filipstad
Forshaga
Grums
Hagfors
Hammarö
Karlstad
Kil
Kristinehamn
Munkfors
Storfors
Sunne
Säffle
Torsby
Årjäng

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.