Företagets logotyp

VVS och Industriservice i Malmö AB

Omdömen (1)

V

Andreas Simonsson

  • Bågängsvägen 68, 21620 Malmö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

VVS och Industriservice i Malmö AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om VVS och Industriservice i Malmö AB

Auktoriserat VVS företag från Malmö som utför merparten av vvs-arbeten, svetsarbeten samt mindre snickeriarbeten.

Innehar yrkesbevis.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

Omdömen

avatar
via Byte av varmvattenberedare, Malmö

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga