DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt
V

VVS & Bygg i Norr AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-04-12

Om VVS & Bygg i Norr AB

  • Ann Jeanette Grönberg

  • Rörgränd 4A,961 62 BODEN

  • Medlem sedan 2018-01-09

Vi är ett heltäckande totalentreprenads företag där alla medarbetare är certifierat yrkesfolk. Vi bidrar även med teknisk rådgivning och konstruktionslösningar.

Vad andra säger 3/5

Köksrenovering 17 kvm, Luleå

  • Service

  • Kvalitet

  • Pris

Oseriöst företag

Jag anlitade VVS & Bygg i Norr AB under förra året för en vanlig köksrenovering, hela processen har varit extremt utdragen där det är långa ledtider på enkel kommunikation och även på handling. Jag har bett gång på gång om återkoppling kring statusuppdateringar och om det skulle bli någon sorts försening så ville jag veta om det för min egna planering, hade detta kommunicerats till mig över huvud taget hade det inte varit ett problem alls. Ska du ha tag i någon på företaget eller veta någonting så måste du jaga själv. Det lovas gång på gång att arbetet ska vara klart och att det "garanterat" blir klart ett visst datum men gång på gång har det inte hänt utan det har blivit en försening och datumet har skjutits upp och det lovas ännu mer. Företaget är med andra ord värdelös på kommunikation och att hantera kundens förväntningar på något sätt. Går något fel skyller dom på varandra och det är ingen som tar ansvar för felet utan det ska "kollas upp" och glöms sedan bort. Dom anställda åker på annat jobb medans mitt redan försenade jobb blir uppskjutet och nedprioriterat, här måste du även jaga för att få tag i någon som kanske bryr sig, jag är helt övertygad om att mitt jobb hade glömts bort om jag inte hade konstant jagat någon att prata med. Jag rekommenderar inte att anlita detta extremt oseriösa företaget, kvaliteten på jobbet som är gjort är mediokert på sin höjd där vi gått igenom väldigt mycket olika förbättringar då resultatet var oacceptabelt och förseningarna har varit orimligt stora, sämsta jag någonsin varit med om tyvärr. Hade betalat dubbelt det jag gjort bara för att slippa huvudvärken.

T

Tobias

2022-07-05

Bilder/Videor

Verifierad användare

Svar från VVS & Bygg i Norr AB

Detta var under pandemin, kunden arbetade hemifrån med datan som arbetsverktyg. Vi fick inte börja arbeta för än efter kl. 08 00 för han måste hinna med sina morgonbestyr. Vid sitt arbete hemifrån krävda han att vi skulle arbeta tyst eller vänta tills hans videomöten var färdiga vilket kunde ta timmar. Köksinredningen var ej komplett vid leverans så han fick beställa mer från IKEA med lång leverans ( stopp på arbetet brist på material). Kunden själv stod för beställningen av köket. Med dessa förseningar och fördröjning av arbetet medförde det att vi inte kunde hålla tidsschemat, det var kunden väl medveten om. Arbetet utfördes enligt gällande anvisningar från IKEA. Han betalade enligt Fakturan utan invändning och ingen bestridning . Är man inte i personlig balans skall man kanske inte anlita några hantverkare som stör hans inre frid. Om jag får sätta betyg på kunden där fem stjärnor är högst så får han ingen stjärna alls.

Totalrenovering av badrum, Luleå

  • Service

  • Kvalitet

  • Pris

Badrum

Det gick bra att komma överens om små ändringar under arbetets gång pga de olika sätt att utföra arbetet på, mest om materialval och rördragning etc.

B

Börje

2018-09-26

Verifierad användare

0

Finns inga reviews

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Behörig våtrum logotyp

Behörig våtrum

Behörig våtrum logotyp

Behörig våtrum

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Byggfelsförsäkring logotyp

Byggfelsförsäkring

Byggfelsförsäkring logotyp

Byggfelsförsäkring

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) logotyp

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) logotyp

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

FORA logotyp

FORA

FORA logotyp

FORA

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

Kontrollansvarig enligt Plan- och Bygglagen logotyp

Kontrollansvarig enligt Plan- och Bygglagen

Kontrollansvarig enligt Plan- och Bygglagen logotyp

Kontrollansvarig enligt Plan- och Bygglagen

Kontrollansvarig är ett begrepp som infördes i plan- och bygglagen 2011 och ersatte begreppet kvalitetsansvarig som fanns i den äldre plan- och bygglagen. Huvudregeln är att det ska finnas en eller flera kontrollansvariga vid utförande av åtgärder som kräver bygglov, rivningslov, marklov eller anmälan. Byggnadsnämnden ska i bygglovsbeslutet ange om det ska finnas någon kontrollansvarig och i så fall vem eller vilka som är kontrollansvariga.

Kvalitetsledning (ISO9001) logotyp

Kvalitetsledning (ISO9001)

Kvalitetsledning (ISO9001) logotyp

Kvalitetsledning (ISO9001)

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

Måleribranschens våtrumskontroll logotyp

Måleribranschens våtrumskontroll

Måleribranschens våtrumskontroll logotyp

Måleribranschens våtrumskontroll

Måleribranschens våtrumskontroll, MVK, är ett samarbete mellan Sveriges Färgproducenter, Sveff, och Måleriföretagen i Sverige med syftet att leverera högkvalitativa våtrumslösningar.

Måleriföretagen logotyp

Måleriföretagen

Måleriföretagen logotyp

Måleriföretagen

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening) logotyp

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening) logotyp

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

SRY Yrkesbevis logotyp

SRY Yrkesbevis

SRY Yrkesbevis logotyp

SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

Säker vatten logotyp

Säker vatten

Säker vatten logotyp

Säker vatten

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

Se fler certifikat & intyg

Dölj certifikat & intyg

Verksamma inom

Se fler kategorier

Dölj kategorier

Områden

Arjeplog
Arvidsjaur
Boden
Gällivare
Haparanda
Jokkmokk
Kalix
Kiruna
Luleå
Pajala
Piteå
Älvsbyn
Överkalix
Övertorneå

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.