Företagets logotyp

Ventilationsservice i Bara AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Christian Lestander

  • FÅRABORGSGATAN 9, 23363 BARA
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ventilationsservice i Bara AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ventilationsservice i Bara AB

Ventilationsservice i Bara AB grundades 2018 med målet att kombinera hög kompetens med stort personligt engagemang, god service och hög grad av flexibilitet. Vi genomför olika typer av montage och installation inom ventilation. Vi har stor erfarenhet av att driva och genomföra allt från mindre projekt till större sådana.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Läs mer

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

certifikatlogo

Funktionskontrollanterna i Sverige

Läs mer

Medlemmar i Funkis deltar i branschens besiktningsverksamhet av ventilationsanläggningar och byggnaders inomhusklimat. Detta innebär att ta ansvar för det yrkestekniska genomförandet, samt att tillgodose myndigheternas krav.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

Ventilationsservice i Bara AB har inte fått något omdöme ännu.