V

Varmsätra plattsättning & måleri

Omdömen (3)

V

Patric Hammarbäck

 • Medlem på Dorunner sedan: 2013
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Varmsätra plattsättning & måleri ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Varmsätra plattsättning & måleri

Vi utför allt inom kakel och klinker samt byggnadsmåleri. Även mindre snickeriarbeten utföres. Både renoveringsarbeten och nybyggnation. Våtrumscertifikat och yrkesbevis finns. Garantier lämnas på samtliga objekt.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Omdömen

avatar

Pålitliga

via Badrumsrenovering, Håbo

Det visade sig när Varmsätra palttsättning och måleri påbörjade arbetet att vattenskadan var värre än befarat (vid en första besiktning inför offerten). Efter det att Patric rivit ur delar av inredningen och tagit dit en besiktningsman så tog ett annat företag (anlitat av mit försäkringbolag) över arbetet. Således blev insatsen kortvarig (ett par arbetsdar). Är dock nöjd med det arbete som utfördes av Patric. Enligt min bedömning så är ha en bra fackman, kunnig (när det gäller VVS) och pålitlig.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Super

via Plattsättning, Västerås

Dom är noga med de gör, blit de inte bra tex kakel, att man måste kapa, å de inte ser bra ut så river de ner å gör om, så de ser snyggt ut. Är jätte nöjd med de har gjort, kaklat golv å väggar samt kök.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd. En mycket pålitlig firma.

via Uppsättning av nya tapeter samt målning av lister i Uppsala kommun

Att jag valde "Ganska prisvärd" istället för den högsta nivån skall förstås mot bakgrund av att jag inte har något att jämföra med. Kommunikationen fungerade helt felfritt och jag är särskilt nöjd med att prissumman inte överskred den kostnad som var beräknad i offerten, trots att jag vet att det är tillåtet att överskrida offerten med en viss procent. Med andra ord ett mycket seriöst och hederligt helhetsintryck. Arbetet utfördes med uppenbart stor professionalitet och noggrannhet, och jag kommer att rekommendera firman till vänner och bekanta.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga