Företagets logotyp

Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag

Omdömen (1)

E

Thomas Söderblom

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Effektiv Måleri i Mölndal Aktiebolag

Välkommen till Effektiv Måleri i Mölndal AB

Hos oss blir dina mål och visioner verklighet.

Du möter ett gediget hantverkskunnande och höga ambitioner, noggrannhet, kreativitet och sann arbetsglädje.

Effektiv Måleri är ett stabilt och marknadsledande företag som främst arbetar med offentliga miljöer. Vi målar fräscht vitt i Bostadsrättsföreningens trappuppgång. Vi tapetserar vårdcentralens väntrum behagligt blommigt och målar Scandinavium i trendigt grått.

Effektiv Måleri erbjuder totalentreprenader, från idé till slutbesiktning, med mycket goda resultat. Yrkesskicklighet, ansvar, pålitlighet och miljöengagemang genomsyrar vår verksamhet i alla delar.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

certifikatlogo

Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Här krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Utfärdas av Solditet.

Referenser

Utvändig fasadmålning

Utvändig fasadmålning 2015 på Arnes väg i Skepplanda samt Carlmarks väg i Älvängen.

 

Utvändig fasadmålning

Utvändig fasadmålning 2015 på Kyrkbacken i Skepplanda

 

Ommålning av väggpanel inomhus, trapphus och korridorer

Hall A i Aktiviteten i Mölndal, ommålning av befintlig väggpanel inomhus, trapphus och korridorer utfördes under hösten 2015.

 

Målning av trapphus

Målning av trapphus vid Seminariegatan 2014 med dekorationsmålning i våningsplanen.

 

Invändig målning

Invändig målning i 12 nybyggda småhus i grupp 2015.

 

Bravida Arena

Målning av väggar, tak samt bitar av själva arenan så som trappor. Vi har även utfört arbete i form av epoxigolv på arenans toaletter.

 

Omdömen

avatar

Supernöjd

via Måla tak o väggar 20 kvm- Göteborgs stad - Västra Frölunda

jag tycker han gjorde ett mkt bra jobb o slutresultatet blev precis som jag tänkt mig. han kom när han sagt att han skulle komma

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga