Företagets logotyp

TBC ENTREPRENAD AB

Omdömen (3)

T

Oskar Andersson

 • Kristineholmsvägen 8, 44139 ALINGSÅS
 • Medlem på Dorunner sedan: 2017
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

TBC ENTREPRENAD AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om TBC ENTREPRENAD AB

Unga och hungriga
TBC entreprenad är ett ungt och hungrigt företag med ett stort driv. Vi tillhandahåller olika former av entreprenadtjänster såsom mark- och trädgårdsarbeten, vaktmästeritjänster och fastighetsskötsel samt snöröjning och uppsättning av olika staketlösningar. Våra kunder är framför allt industriföretag, kommuner och föreningar i företrädesvis Västra Götaland inklusive Storgöteborg.

Fördelarna att jobba med oss är många, då vi är snabbfotade, flexibla och lösningsorienterade. Vi står för kvalitet och kunskap och vill jobba nära dig som kund med skräddarsydda lösningar helt enligt dina specifika krav och önskemål. För oss är det oerhört viktigt med en tydlig dialog för att uppfylla ställda mål och förväntningar. Hos oss får du kvalificerad rådgivning och ritningar vid behov.

Testa oss gärna!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

Läs mer

SSG Entre är en utbildning för entreprenörer inom processindustrin, med fokus på gemensamma och relevanta kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö. Målet med SSG Entre är att säkerställa att entreprenörer har god och i industrin väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö. Man vill också medvetandegöra vilka regler, rutiner och värderingar som gäller, i syfte att minska antalet olyckor.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Tunga lyft (certifikat)

Läs mer

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

UC Kreditvärdig

Läs mer

Riskklass 3 - Bronssigill Företaget bedöms vara kreditvärdigt. 96,94 - 99,26% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

certifikatlogo

Auktoriserad elinstallatör (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Auktoriserad enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter för elinstallationsarbete.

certifikatlogo

Registrerat elinstallationsföretag (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Registrerad hos Elsäkerhetsverkets som elinstallationsföretag.

Omdömen

avatar
via Elinstallationer, Floda

Super nöjd med elektrikern från TBC Entreprenad. Trevlig, kunnig och mycket service minded. Jag hade ett veckovis återkommande elfel som vi inte visste exakt vad det berodde på men vi hade en teori och ca en vecka efter att jobbet var utfört ringde han för att se att allt var ok och om problem kvarstod eller om vi lyckats fixa detta. Väldigt proffsigt. Jag vet vilken elektriker jag ringer nästa gång.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabbt och seriösa

via Dragning av el, Gråbo

Mycket nöjd med både arbetet och innan offert då de kom hem till oss och tittade på det som skulle göras. Offerten kom snabbt. Trevliga också och kan varmt rekommendera TBC

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Eldragning vid renovering av kök

via Dragning av el, Vårgårda

Utmärkt service och kvalitet på utfört arbete. Mycket flexibel elektriker som ställde upp på kort varsel. Hade fakturorna varit lite mer detaljerat specificerade så hade det blivit 5 stjärnor där med.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga