DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

TBC ENTREPRENAD AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-04-16

Om TBC ENTREPRENAD AB

  • Oskar Andersson

  • Kristineholmsvägen 8,441 39 ALINGSÅS

  • Medlem sedan 2017-08-18

Unga och hungriga
TBC entreprenad är ett ungt och hungrigt företag med ett stort driv. Vi tillhandahåller olika former av entreprenadtjänster såsom mark- och trädgårdsarbeten, vaktmästeritjänster och fastighetsskötsel samt snöröjning och uppsättning av olika staketlösningar. Våra kunder är framför allt industriföretag, kommuner och föreningar i företrädesvis Västra Götaland inklusive Storgöteborg.

Fördelarna att jobba med oss är många, då vi är snabbfotade, flexibla och lösningsorienterade. Vi står för kvalitet och kunskap och vill jobba nära dig som kund med skräddarsydda lösningar helt enligt dina specifika krav och önskemål. För oss är det oerhört viktigt med en tydlig dialog för att uppfylla ställda mål och förväntningar. Hos oss får du kvalificerad rådgivning och ritningar vid behov.

Testa oss gärna!

Vad andra säger 4.8/5

Elinstallationer, Floda

  • Service

  • Kvalitet

  • Pris

Super nöjd med elektrikern från TBC Entreprenad. Trevlig, kunnig och mycket service minded. Jag hade ett veckovis återkommande elfel som vi inte visste exakt vad det berodde på men vi hade en teori och ca en vecka efter att jobbet var utfört ringde han för att se att allt var ok och om problem kvarstod eller om vi lyckats fixa detta. Väldigt proffsigt. Jag vet vilken elektriker jag ringer nästa gång.

S

Stefan

2020-09-26

Verifierad användare

Dragning av el, Gråbo

  • Service

  • Kvalitet

  • Pris

Snabbt och seriösa

Mycket nöjd med både arbetet och innan offert då de kom hem till oss och tittade på det som skulle göras. Offerten kom snabbt. Trevliga också och kan varmt rekommendera TBC

L

Lars-Åke

2020-08-03

Verifierad användare

Dragning av el, Vårgårda

  • Service

  • Kvalitet

  • Pris

Eldragning vid renovering av kök

Utmärkt service och kvalitet på utfört arbete. Mycket flexibel elektriker som ställde upp på kort varsel. Hade fakturorna varit lite mer detaljerat specificerade så hade det blivit 5 stjärnor där med.

A

Anders

2020-05-15

Verifierad användare

0

Finns inga reviews

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

FORA logotyp

FORA

FORA logotyp

FORA

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Fallskydd och höghöjdsarbete logotyp

Fallskydd och höghöjdsarbete

Fallskydd och höghöjdsarbete logotyp

Fallskydd och höghöjdsarbete

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

Företagarna (företagarorganisation) logotyp

Företagarna (företagarorganisation)

Företagarna (företagarorganisation) logotyp

Företagarna (företagarorganisation)

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö) logotyp

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö) logotyp

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

SSG Entre är en utbildning för entreprenörer inom processindustrin, med fokus på gemensamma och relevanta kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö. Målet med SSG Entre är att säkerställa att entreprenörer har god och i industrin väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö. Man vill också medvetandegöra vilka regler, rutiner och värderingar som gäller, i syfte att minska antalet olyckor.

Tunga lyft (certifikat) logotyp

Tunga lyft (certifikat)

Tunga lyft (certifikat) logotyp

Tunga lyft (certifikat)

För att bedöma risken med ett lyft måste man ta hänsyn både till bördans vikt och avståndet till bördan. Hur ofta lyften förekommer och hur länge lyftarbetet pågår under arbetsdagen är också faktorer att ta med i bedömningen. Som arbetsgivare tar vi ansvar för att vår personal har nödvändig förståelse, kompetens och verktyg för att minimera slitage på kroppen.

UC God kreditvärdighet logotyp

UC God kreditvärdighet

UC God kreditvärdighet logotyp

UC God kreditvärdighet

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

UC Kreditvärdig logotyp

UC Kreditvärdig

UC Kreditvärdig logotyp

UC Kreditvärdig

Riskklass 3 - Bronssigill Företaget bedöms vara kreditvärdigt. 96,94 - 99,26% sannolikhet till överlevnad.

Se fler certifikat & intyg

Dölj certifikat & intyg

Områden

Ale
Alingsås
Bengtsfors
Bollebygd
Borås
Dals-Ed
Essunga
Falköping
Färgelanda
Grästorp
Gullspång
Göteborg
Götene
Herrljunga
Hjo
Härryda
Karlsborg
Kungälv
Lerum
Lidköping
Lilla Edet
Lysekil
Mariestad
Mark
Mellerud
Munkedal
Mölndal
Orust
Partille
Skara
Skövde
Sotenäs
Stenungsund
Strömstad
Svenljunga
Tanum
Tibro
Tidaholm
Tjörn
Tranemo
Trollhättan
Töreboda
Uddevalla
Ulricehamn
Vara
Vårgårda
Vänersborg
Åmål
Öckerö
+ 29 områden - 29 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.