Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt
T

Täby Byggservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2023-05-30

Vad andra säger 4/5

Snickeriarbete, Hägersten

  • Service

  • Kvalitet

  • Pris

Bra utfört arbete. Lite dålig information om tider etc när arbetet skulle utföras. Önskat tätare kontakt för egen planering av tid.

A

Anonym

2023-03-15

Verifierad användare

0

Finns inga reviews

Om Täby Byggservice AB

  • Karimi Medi

  • Box 90,123 22 FARSTA

  • Medlem sedan 2017-09-13

Täby Bygg Service AB som har lång erfarenhet inom olika delar av ny-, till- och ombyggnadsbranschen. Företaget bildades 2002 och kan även erbjuda general- och totalentreprenader.

Vi utför våra uppdrag med fokus på de bästa resultatet och högsta kvalitén med de nära och bästa kundrelationerna. Tid, ekonomi, miljö och förstås slutproduktens kvalitet är vårt engagemang. För att uppnå dessa mål upprättas vi en projektplan för varje uppdrag där kunden fortlöpande kan bevaka uppdragets status och läge mot uppsatta mål. En separat arbetsmiljöplan upprättas för att garantera en bra arbetsmiljö.

Vi arbetar inom hela Stockholms län på uppdrag av förvaltningsbolag, fastighetsägare, privatpersoner och företag.

Vår specialistkompetens är tandläkarpraktiker, vårdcentraler men vi utför även servicearbete och ROT-renoveringar, enkla renoveringar, hela köksinredningar, fönsterbyten, altanbygge, stambyten och mycket mer.

Täby Bygg Service AB innehar F-skatt och vår verksamhet täcks i sin helhet av ansvarsförsäkring. Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert på kundens planerade åtgärder.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

BAS-P och BAS-U logotyp

BAS-P och BAS-U

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Behörig våtrum logotyp

Behörig våtrum

Behörig våtrum logotyp

Behörig våtrum

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Byggkeramikrådet logotyp

Byggkeramikrådet

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) logotyp

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) logotyp

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

FORA logotyp

FORA

FORA logotyp

FORA

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Se fler certifikat & intyg

Dölj certifikat & intyg

Verksamma inom

Se fler kategorier

Dölj kategorier

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Enköping
Eskilstuna
Flen
Gnesta
Haninge
Heby
Huddinge
Håbo
Järfälla
Katrineholm
Knivsta
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nyköping
Nynäshamn
Oxelösund
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Strängnäs
Sundbyberg
Södertälje
Tierp
Trosa
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Uppsala
Vallentuna
Vaxholm
Vingåker
Värmdö
Älvkarleby
Österåker
Östhammar
+ 23 områden - 23 områden

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.