Företagets logotyp

Markspecialisten i Väst AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Tommy Larsson

  • Varbergsvägen 322, 51994 Björketorp
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Markspecialisten i Väst AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Markspecialisten i Väst AB

Arbeten vi utför är: avlopp (Vi är certifierade för baga-avlopp), dräneringar, husgrunder, renoveringar av mindre och enskilda vägar, anläggningsarbeten samt sättning av jordankare.

Maskiner vi har är:

Grävmaskiner:
1st 2,5 ton
1st 6,0 ton
1st 8,0 ton
Ljullastare:
1st 9,0 ton
Självlastande dumper:
1st 1 m3 flak
Lastbil:
1st 3-axlig Volvo fm lastväxlare med aluminiumflak.
Samt jordankarutrustning som hydraulverktyg och hammare till grävmaskinen.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

Markspecialisten i Väst AB har inte fått något omdöme ännu.