Företagets logotyp

Swe Bygg Service

Omdömen (2)

S

Abdul rauf

  • Adventsvägen 16 Lgh 1304, 41543 Göteborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Swe Bygg Service ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Swe Bygg Service

Det kompletta El-VVS-Bygg företaget.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Måleribranschens våtrumskontroll

Läs mer

Måleribranschens våtrumskontroll, MVK, är ett samarbete mellan Sveriges Färgproducenter, Sveff, och Måleriföretagen i Sverige med syftet att leverera högkvalitativa våtrumslösningar.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

Auktoriserat Serviceföretag

Läs mer

Auktorisationen är skapad för att stärka branschens rykte genom att kontrollera och framhålla seriösa företag på marknaden.

certifikatlogo

Sveriges Auktoriserade Rörinspektörer

Läs mer

Ett företag som enligt STVF gått igenom kursen för rörinspektion och blivit auktoriserad att utföra jobb som beträffar TV- och rörinspektion.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti Måleriföretagen

Läs mer

Garantin är en tydlig manifestation från Måleriföretagens sida som syftar till att ge kunderna trygghet och att understryka medlemsföretagens höga kvalitet.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

certifikatlogo

Auktoriserad elinstallatör (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Auktoriserad enligt Elsäkerhetsverkets föreskrifter för elinstallationsarbete.

certifikatlogo

Registrerat elinstallationsföretag (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Registrerad hos Elsäkerhetsverkets som elinstallationsföretag.

Referenser

Badrumsrenovering

Här renoverar vi om ett badrum. I Brunnsbo (GBG) Kunden kontaktade oss genom en annan kunde till oss. Vi river allting byter ut både El och VVS delen. Vi lägger våtrumsmatta och sedan kakel. Kunden ville ha ett modern badrum men även säker för hans barn. #baranöjdakunder.

 

Elcentral

Allting inom El är möjligt för oss. Här byter vi ut en gammal el central till en ny som är modernare, finare men viktigaste SÄKRARE. #baranöjakunder

 

Elcentral och spotlights

En restaurang (Indian Masala) i stan hade många el problem och ville dessutom uppgradera restaurangens belysning. Här byter vi el centralen med flera starkare säkringar. Installation av över 30 spotlight i hallen. #baranöjdakunder

 

EL-Spotlights

En ny tatueringsstudio (Levis Tattoo) behövde hjälp med installationen av spotlights och några vattentäta eluttag och vi är jätte glada att kunna hjälpa ett annat företag. #baranöjdakunder

 

El-Spotlight

En nära kund till oss köpte ett hus och kontaktade oss för att få hjälp med installationen av inom/utomhus spotlights. Han och hans familj var super glada efter jobbet, dom ville ha ett fint-säker jobb och det fick dom #baranöjdakunder

 

Omdömen

avatar

Jätte nöjd med el installationen

trevliga killar som jobbade snabbt och mycket bra

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd. Toppkvalitet . Prisvärd

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga