Företagets logotyp

Svea Mark AB

Omdömen (0)

S

Martin Varvne

  • Östergärde Industriväg 415, 41729 Göteborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Svea Mark AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Svea Mark AB

Vi är ett företag som utför mark- och trädgårdsanläggningar. Våra kunder är små och medelstora
byggföretag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Upprustning av utemiljö

En gammal asfalterad basketplan samt en lekplats igenvuxen av växtlighet rustades upp till en ny lekplats samt en uteplats där grill och umgänge och är i fokus

 

Kullerstensyta + plantering

Sättning av kullerstensyta samt plantering är roliga projekt som vi håller varmt om hjärtat

 

Dränering samt plattläggning centrala Göteborg

Ett av Göteborgs äldre hus behövdes omdräneras, vilket innebär djupa schakter samt trånga ytor, detta projektet gick otroligt bra där vi sedan fick slutföra projektet med en härlig plattläggning på gården

 

Renovering av plattyta samt trappa

Upprustning av en trappa som har sett sina bästa dagar får en fräscht upplyft där vi lagt plattor,kantsten, mur samt trappa av betong

 

Upprustning av trivselyta + lekplats

Ett helrenovering av utemiljön till en hyresgästförening där vi bland annat byggde en konstgräsplan, byggde en pergola, samt fixade i ordning en fin oas av planteringar med cortén kant där man kan slappna av på varma dagar.

 

Upprustning av utemiljö

Dränering av ett 3 våningshus där vi sedan fick visa våra konstnärliga ådror och renovera upp utemiljön

 

Omdömen

Svea Mark AB har inte fått något omdöme ännu.