Företagets logotyp

STIL & STÄD STHLM AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Valentin K

  • Mangårdsvägen 16, 14151 Huddinge
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

STIL & STÄD STHLM AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om STIL & STÄD STHLM AB

Vi på Stil & Städ STHLM AB strävar ständigt efter att göra professionell städning vid varje tillfälle. När ni anlitar oss, gör vi vårt yttersta för att göra er bostad ännu mer trivsamt.

Vår personal och alla i vårt team, genomgår ett tufft urval och en gedigen utbildning vilket skapar ett arbetslag som kan tillgodose vår standard när det kommer till städning och uppfylla era önskemål på högsta nivå!

Nöjd kund garanti.
Ingen bindningstid.
Ansvarsförsäkring upp till tio miljoner kronor.

Om städningen mot all förmodan inte uppfyller era önskemål så kommer vi att åtgärda det inom 48 timmar, självklart gratis.

Varmt välkomna.
Valentin på Stil&Städ.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Carola L Löpande hemstädning

Väldigt rent och fint efter att de vart här.

 

Omdömen

STIL & STÄD STHLM AB har inte fått något omdöme ännu.